dimecres, 11 d’abril del 2012

DIUMENGE 8 ABRIL: VOLCAT ALERNATIVA


Tot i ser un Diumenge lliure al calendari ECO i tot hi haver una sortida prevista per carretera  hi havia algú que tenia el mono de sortir amb BTT després de tanta carretera. I com no hi ha un sense dos els dos Jaumes van xatejar i quedar a les 9 del matí a Can Roca per fer ruta fins al Castelloli amb el pla de veure l’arribada de la Volcat. A l’últim sospir, 15 minutsabans, el Jero em truca i s’apunta amb nosaltres.
Sortim direcció el Meringallo i a Can Macià el Jaume Tort trenca el desviador i amb certa tristor ens deixa sols amb la promesa d’anar a casa a buscar la bici de carretera a casa i trobar-nos a Castelloli per veure junts l’arribada.
Aquest canvi de plansens fa variar el plantejament i amb el Jerodecidim de seguir la Volcatpel davant calculant que sobre les 10:40 ens atraparien els primershi així aprofitaríem per fer fotos i posteriorment ja seguiríem al darrera.
Arranquem de nou i  tirem amb bon ritme fins que trobem un lloc alt, al mig del bosc, ideal per veure arribar la cursa i fer bones fotos tot sortint d’una corba enfangada i amb una bona pendent a continuació. Fem varies fotos als corredors i donem ànims a tots els coneguts que veiem passar i fins i tot ajudem a un biker que trenca la cadena davant nostre.
Ja veient que el gran gruix havia passat muntem de nou i enfilem direcció el Bruc com si estiguéssim també de cursa, això si deixant passar a qui arribava a la nostra alçada. Arribant al Bruc a peu de carretera hi trobem la Meritxell fent de reportera fotogràficaa peu de camí.
A partir d’aquí volem ja tirar directes a Castellolí per veure l’arribada , però tornem a trobar el circuit de la cursa mes endavant  i no tenim mes remei que tornar a seguir-ho passant pels corriols de baixada plens de tolls i fang a tota merda ja que si no ens atrapaven pel darrera i podíem fer un tap. El Jero encara flipa ara de com volava baixant com un coet, tant que tenia que frenar per no envestir als pros que tenia pel davant.
Arribats al gos blanc  tornem a deixar el circuit ja definitivament i tirem cap el dipòsit d’aigua i baixar per uns corriols fins el poble on ens trobem a l’arribada amb el Jaume Tort que ja ens esperava. Expliquem la nostra volta, felicitem als pros del ECO que ja havien arribat i marxem cap Òdena passant per un corriol amb vistes al circuit de motos on ens posem de fang fins al cul. Arribats a Can Macià ens separem després de haver-ho passat molt divertit i fer uns 36Km.
Track i estadístiques de la sortida :
http://www.endomondo.com/workouts/lGfzD1mZybw