dijous, 11 d’abril del 2013

LA SERRALENCA (7MARÇ)


Aquest passat diumenge dia 7 d’abril 3 integrants de l’Òdena i dos apadrinats vam anar a pedalar LA SERRALENCA. Una marxa popular que es disputava a Sarral, amb dos opcions, una de 42 kms i una altra de 28 kms.
De l’Òdena, l’Enric, la Marta i jo mateixa, Lídia. I els futurs eco’s, el Jordi Ventura i el Xavi, per ells dos, la seva segona pedalada!
No se’ns hagués perdut res tan lluny de casa, sinó fos perquè la pedalada era en honor al  nostre amic Salvador Bernadas, i els que organitzaven la pedalada eren els del Club BTT Sarral, amics també d’ell, que en anys anteriors havien pedalat molt junts.
A les 7:30 sortíem del Canaletes a  tot drap com sempre que condueix el Forn.
En arribar allà eren quasi 600 inscrits. En resum trobaves gent per tot arreu i en tot moment.
Abans de donar la sortida van dedicar unes paraules al Salvador i van fer que la seva dona Carme tallés la cinta de sortida.
Un total de 42 kilòmetres amb bastant pista i un parell de corriols xulos. Dues pujades bastants fortes i llargues, la primera ens portava fins dalt de tot del poble de Forès, el més alt de la zona, i la segona pujava al Comaverd.
En arribar m’informen que l’Enric ha fet 1er absolut i que jo he entrat segona fèmina. Important esportivament segur que no, però emotiu personalment segur que serà el meu millor podi.
Per l’altre part, els eco’s apadrinats estaven molt contents dels seus respectius papers!! Alguna que altre rampa i alguna que altra “castanya”!!Però contents!!!
I la Marta m’hagués encantat que l’haguéssim pedalat juntes, però amb la futura eco a la panxa la vam tenir de supporter i reportera com sempre!