dimecres, 29 de maig del 2013

DIUMENGE 26 MAIG: LA LLACUNA

Aquest diumenge ens trobem 4 bikers a Montbui. El Ramon, J.M Comaposada, Gabri, i jo mateix.(Ivan).  Sense entretenir-nos gaire amb la xerrada matinal, sortim des de Montbui direcció els camins de darrera de la zona esportiva. Ja comencem a veure que serà un mati fresc sense gaires estones de sol.

Una vegada a Montbui poble, seguim el camí fins la Censada,  tot pujant a bon ritme mentre anàvem mirant corriols i camins nous ja que havien desbrossat el camí principal recentment.

Creuem la carretera de Carme, i tot baixada fins arribar a la riera. Com sempre el Ramon no content per haver creuat sense mullar-se, tornà enrere per provar-ho un altre cop. Va ser aquí on van fer la remulladeta de peus el Ramon  i el J.M. afortunadament, va ser un peu i l’aigua no estava gaire freda. 

Abans d’arribar a esmorzar el Ramon va trencar la patilla del canvi, però com portava una de recanvi vam perdre 10 minuts en canviar-la.

Desprès d’esmorzar decidim tornar pel mateix lloc. Ja tornant i una altra vegada creuant la riera no hi va haver cap incident.

En arribar a dalt del camí de la Censada, decidim agafar el corriol que ens vam fer a l’anterior sortida a la Llacuna, amb els Esgavellats, ens portaria al camí de Montbui poble, desprès de baixar per un corriol nou de baixada molt dret, enmig de la baixada un gir de 90 graus, on el Gabri va tenir algun problemilla, res greu.

En arribar a Montbui agafem el camí del cementiri, direcció a la font trobada on el Ramon, va tornar a ficar el peu a l’aigua. Un mati fresc i alguns pasat per aigua, però a estat entretingut. Ens han sortit 40 km pels d’Igualada i uns 48 km als d’ Òdena.