dimarts, 28 de maig del 2013

SCOTT MARATHON ANOIA RACE TOUR ( 25 MAIG 2013)

El dissabte dia 25 de Juliol es va celebrar la Anoia Race Tour en varies modalitats. 35 km., 55 km. i la Non Stop de 85 km.

L’objectiu era participar en la de 55 km. que corresponia a la 2ª prova del circuit Scott Marathon Cup by Best. Vaig anar acompanyat sempre pel meu cunyat Lluis, que estrenava una Flash 29” i no volia castigar-la el primer dia. Vem sortir bé mantenint un ritme molt constant, i reservant, doncs el recorregut era exigent i lent en alguns trams, amb algunes pujades llargues i fortes. Al km. 25 es pujava molt, però compensava després amb unes trialeres de baixada llargues i divertides per corriol dins el bosc. Moltes zones atravessant rierols amb lo qual els peus anàven remullats tota l’estona. La zona de Sant Martí de Tous es realment maca en aquesta època. A partir del km. 35 vem augmentar el ritme veient ja que podiem aguantar bé, guanyant algunes posicions. Després de pasar per un camí on baixava molta aigua, entrem a la pista, i finalment arribem a meta, amb un temps de 3h 47”, fent la posició 73 de la general i 4rt de Master 50. També ens vem va participar l’Eduard.
El David Verdaguer va arrivar en la posició 44, el 8e de la categoria, amb 3h. 18”. La Penèlope va guanyar en la seva categoria en la cursa de 35 km.!! Amb 2h. 31”, va fer la 11e posició a la general. Els guanyadors absoluts van ser el Francesc Guerra, 2on el Joan Llordella i 3r el Francesc Freixer.
El Marc Marquez també va participar, ja em coincidit altres cops, es molt aficionat al MTB.

Felicitats a tots, especialment a la Penèlope!!