dimarts, 12 de maig del 2009

KIDS CUP LLEIDA

El dissabte 9 de maig s'ha disputat la segona prova vàlida de la Kids Cup de Lleida al Bike Park de Gardeny, organitzat pel C.C Terres de Lleida i dins del programa d'actes de les Festes de Maig de la capital lleidatana. A més, la cursa ha acollit el Campionat Provincial, en que s'ha proclamat els campions de les categories benjamins, principiants, alevins i infantils. La prova ha aplegat un total de 43 inscrits, amb participants arribats també des de les demarcacions de Barcelona i Tarragona.

En David, ha pres part en la 3ª sortida del dia ,en categoria principiant, en una bona sortida, ràpidament s'ha pogut col.locar en 2ª posició durant el primer tram de circuit, el qual era entre pins i es feia difícil un avançament.
En la 1ª pujada ,que deu ni do lo llarga i dura que era, en David ha pogut avançar al 1er classificat imposant un fort ritme el qual li ha donat bastant marge en aquest tram. Volta a volta ha anat distanciant-se dels seus perseguidors, inclús doblant a 3 petits corredors en l'ultima volta.

Al no ser d'un club de Lleida, no s'ha pogut ficar el mallot groc de lider al campionat provincial. normes de la federació, tot i així estem contents de com ha anat
tot i de l'organització de la prova.

classificacions:

Principiants Masculí


1º David Cabezas (E.C Odena)

2º Joel Bellmunt (CUCE Mollerussa)

3º Abel Caralps (C.C Agramunt)
Campió Provincial; Joel Bellmunt (CUCE Mollerussa)