dimecres, 27 de maig del 2009

TERRES DE L'AIGUA

Aquest diumenge, el Sergi i jo vam anar, juntament amb la colla del “Ecapidec” a corre la marxa de “Terres de l’Aigua”. Aquesta prova transcorre per als voltants del Montseny, amb sortida a Riells i Viabrea i arribada al alt de Riells del Montseny.

Un total de 700 corredors vam prendré la sortida a les 8 del matí, on amb bona temperatura vam iniciar el recorregut.

Des de la sortida el ritme va ser alt, fins arribar a peus de Montseny el ritme no baixava de 35 km/h, a partir d’aquí, la cosa ja va canviar, teníem per endavant un port de 1º categoria, amb uns 15 km i una pendent mitja de casi el 8%. De seguida tothom al seu lloc, amb pocs quilometres no quedem més de 15 corredors, amb una selecció a base de “canvis de ritme”, coronem només 12 corredors. Jo per la meva part aguanto, però no vaig sobrat, les sensacions no son igual de bones que les ultimes setmanes. A pesar de tot, aconsegueixo aguantar durant el pròxims ports, que no son tant durs, però que passen factura ja que acabem quedant 9 corredors per afrontar l’últim port amb arribada en alt. Havíem acumulat més de 2.700 metres de desnivell, quasi 140 km i portàvem una mica més de 4 hores de cursa a casi 33 km/h de mitja. Així doncs que arribem al últim port, d’uns 4 km amb una pendent mitja de 5%, els atacs comencen des de baix, però les forces estan molt igualades i ningú aconsegueix marxar, tot es decidirà a l’ultima rampa d’uns 150 m al 10%.

Tenia bones sensacions, o això em semblava, perquè quant arribem al sprint, últim atac al qual no puc respondre, no se que m’ha passat, arribo a dalt a la meta hi ho vec tot “negre”, algun cop de calor o falta de hidratació. En fi al final 8 de la general i 3 de la categoria, però decebut, perquè per tercera vegada he perdut la possibilitat de guanyar la cursa, i es que si vull guanyar haure de millorar els sprints.

En Sergi va arribar uns 45 minuts desprès, en la posició 162 de la general i 71 de la categoria, acumulant quilometres i cada dia amb millors sensacions.


Foto de la Cadí Moixeró