diumenge, 10 de maig del 2009

CCI Vall de Lord

Dissabte a les 9:30 alguns membres de l'Odena ens trobàvem al Canaletes per marxar cap a St. Llorenç de Morunys a disputar la Copa Catalana, els Verdaguer, els Vallès, el Pallarès, l'Eva, l'Enric i la Marta, abans però, fent una paradeta al super per carregar.

A quarts de dotze arribàvem a St. Llorenç on ens instal·lavem als apartaments Cal Nassari, dos apartaments la mar d'acollidors. Deixar els trastos ràpid, per no perdre temps per anar a veure el circuit. Una mica diferent a l'any passat, però en resum, no deixa de ser, tècnic i molt dur.

Dutxa ràpida, un bon àpat i a descobrir com funcionava la calefacció dels apartaments, pq els 13º de temperatura ambient no eren massa adequats per fer sobre taula.

A les 16:30 començava la CRI, on s'aniria directa a la Serra de la Creueta, una pujada ideal pels runyons, on ens col·locàvem la resta de l'equip per animar als nostres, i oferir alguna ajuda extra si feia falta. El Pallarès feia un temps de 14'13" que el col·locava 53è general i 9è Màster 30 i David Verdaguer amb un temps de 15'52"es posava 114è general i 16è Màster 40. La primera posició era pel Marc Trayter amb un temps de 11'58".

A la nit uns macarrons a la Carbonara, especialitat de l'Eva, amanida, arròs, pollastre i mil coses més, per agafar energies per diumenge, i quan ja estàvem tots ben tips, veient com el Madrid perdia, es presenta l'amo del pis a quarts de dotze, ni més ni menys, per dir-nos que era realitzador de TV3 i fotre'ns algun crit per haver tocat la calefacció, es veu que si pujes la temperatura es fonen els ploms!!!! serà rata el tio!!!!

Diumenge al matí, per variar i pel tipus de circuit amb molts pocs punts per avançar, van decidir de fer tres sortides, a les 9:30h sortien els Cadets, Veterans i fèmines júnior i cadet, els quals feien un Start Loop i dues voltes al circuit. Al llarg de la nit havia fet algun ruixat i no estava clar com es trobarien el circuit, però al final va resultar una gran sort. En representació de l'Òdena hi havia el Jordi Vallès, que amb algun que altre problema entraria en 20a posició, David Verdaguer fent una bona cursa entrava en 17è lloc en Màster 40 i Penèlope Verdaguer amb problemes al canvi, en un dia amb moltes fèmines, entrava en 11a posició.

A les 10:45 sortien les fèmines, júniors i Màster 30, fent un bucle i tres voltes, i en aquesta sortida l'Òdena només es veia representat per David Pallarès, que es marcava una sortida espectacular posant-se en 3a posició, trobant-se un tap espectacular en la pujadeta de la Serra de la Creueta, on ja es trobàven parats la majoria de fèmines i júniors, esperant el seu torn per començar a pujar. Finalment el David entraria en 12a posició.

I finalment a les 12:30 la última sortida amb èlit, sub23 i sub21, que els martiritzarien amb un bucle i 5 voltes, on l'Enric aconseguia entrar 53è general i 36è elit. Amb un Mantecon espectacular que semblava que li aplanessin el circuit quan passava.

Al final un bon cap de setmana en general i el bon temps que ha fet, que ens deixa oblidar les rieres que baixaven pels corriols el 2008.

Algunes fotos

5 comentaris:

Ro ha dit...

Ieps!!!
Bon circuit, bon temps, bona companyia, bones curses i sobretot bons ànims, què més es pot demanar?
Ens veiem el diumenge a l'Open!!!

pd: I bones fotos! Si no us fa res us n'agafo alguna per fer la crònica, jejeje

Marta ha dit...

Bones! doncs en vistes que sempre busqueu fotos, vaig decidir posar-me de fotografa oficial!!!

Un circuit duríssim, s'estava tant bé fent de públic...

Ens veiem a l'Open

Anònim ha dit...

felicitats ecoequip!! el circuit es veia molt dur, ja es tot un merit acabar la cursa.

Raul

Anònim ha dit...

Felicitar a tot lequip ECO pel vostre esforç i progressio en les proves de Btt Catalanes, ja que sou un exemple a seguir.Joan.

Clara ha dit...

La veritat és que el circuit era molt tecnic, de fet s'especulava que era semblat a copa del món..Personalment m'agrada el circuit a no ser per les meves constants caigudas...

PD: Felicitats Odena