diumenge, 31 de maig del 2009

XALLENGE PENEDÈS: VILANOVA I LA GELTRU

Després d’un bon sopar, dissabte a la nit, amb uns membres de l’equip d’Òdena al Tagliatela, i amb poques intencions d’anar a córrer diumenge, de totes maneres vaig demanar un bon plat de pasta i cap a casa just després del sopar. Riinngggg!!!!! Riinnggg!!!! Ostres ja es l’hora, les 6 i 30 …ufff, quina mandra!!ummm…ummm…vinga amunt, a córrer!!

Pel camí hem trobo als Verdaguer, en David i la lesionada Penelope que no ha pogut córrer.

Arribem…inscripcions…cares conegudes per allà com els Fumic…ai!! no no els Fumic no… el favorit Guerra, en Pere Joan, els del FES,els de Piera i…ostres el Salvador Rigol i el seu germà, ja es comença a posar la cosa difícil i penso “aniré a fer-la de tranquis”…però ja a la sortida començo a notar ganes de carrera…si es que…no pot ser d’un altre manera!!

Sortida neutralitzada pels mossos fins que comencem a entrar a la muntanya i…a tope!!!! Els de l’equip Xcent amb el Guerra al davant tirant del grup i jo ... ... apreto! i aconseguim escapar-nos quatre corredors…els dos Xcent, Guerra i Planas, Pere Joan Roig i jo mateix…anàvem ràpid però i havia moments que semblava que anàvem parats…jo intento varies vegades pujar el ritme però en dues ocasions hem passo dels cruses al no saber-me el circuit i també tinc una petita caiguda. Anem canviant constantment de posició…hem passen ja els dos del Xcent i decideixo anar a roda ja que ells segur que es coneixen el circuit. En Pere Joan ja es començava a quedar al darrere. La última part del circuit tenia varies pujadetes de pedra que s’enganxaven bastant, però que jo insistia en apretar sense treure massa tros als dos Xcent.

Miro el contakilòmetres i hem marca 28km…ufff!!! Ja queda poc i…ataca en Guerra!! Es comença a veure la platja de fons i ens apropem a Vilanova, hem poso darrere d’ells a plat i els passo...ja quedem el Guerra i jo, l’apreto i vaig durant bona estona davant, però errades de principiant hem fan arribar a meta just al darrera d’ell!!! 2on general i primer master 30!!! I la veritat…m’hauria agradat guanyar…però…un altre vegada serà…espero!!

Lo millor de tot la sensació d’anar tirant de la carrera per davant de corredors que l’any passat hem treien una més que minutada…

Classificacións: 1º........Francesc Guerra........1:17:44

2º........David Pallarés............1:17:46

27º......David Verdaguer........1:26:33

? ......Oriol Burzon.............. ?

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Felicitats Fumic!! Eii mola aquesta sensació d'estar a davant i tenir la possibilitat de guanyar. Els ultims quilometres estas nervios com un flam, jeje!!Encara que despres no tens sort, fer un segon,la satisfació es molt gran!! Ens veiem a l'Anbaso!

Bernat.

Anònim ha dit...

Molt be David!Quin camvi del any pasat,ens has deixat flipan. Casi guanyes a un intocable de la xallengue!Mol be en serio.
Carles

Anònim ha dit...

Estas fenómeno Fumic!! en la próxima el Guerrilla tendrá que apretar mas los dientes, que por la diferencia de tiempo seguro que ya tuvo que apretarlos.

Raul