diumenge, 24 de febrer del 2008

ES BUSQUEN.....

ÒDENA - MONTBUI - LA FOU - CAL MAGINET - PANTÀ DE TOUS - TOUS - MONTBUI-ÒDENA

A les 8:40 sortien 13 bikers d'Òdena per iniciar el recorregut cap a Can Maginet, a la penúltima cruïlla reagrupem i comencem l'última pujada maleïda, amb més d'1:30h sota les cames. Al cap de munt van arribant els socis,..... el David com va sobrat de forces, va fins al restaurant per anar parant taula i començar a fer la carn..... 20 minuts més tard "Encara en falten 3, on son?" comença la recerca.... alguns van tirant cap a taula i altres continuen buscant. Comencen les trucades, impossible localitzar-los. On són aquest trio?
Al final decidim començar a esmorzar. El Ramon, que diu que ja ha esmorzat a casa, continua amb la recerca del trio calatraba....

Amb l'estómac ben ple, agafem els corriols direcció el Pantà, allà ens espera el Ramon,..... i els 10 bikers cap a casa, passant per una casa rural on hi havia el Juanjo, tot i el que el vam cridar, ningú va treure el cap,.... seria la ressaca.

Al final van sortir 47km, excepte pel David que en deuria fer sobre 150.....





PROPERA SORTIDA: MAS DEL TRONC

1 comentari:

Enric ha dit...

Em sembla que en aquestes sortides ja aneu a pals! Mira que perdre'n 3 pel camí... sort que va queda ramb un ensurt i llestos!