dilluns, 24 de novembre del 2008

Sortides varies diumenge 23 de Novembre

Aquest cap de setmana ha estat una mica mogudet, doncs s'han format tres grups que han anat al seu aire. El més matiners han fet el recorregut de la propera la cursa de l'esquiador. A les 8:30 hi havia a la plaça cinc ciclistes: David Alonso, Gil, Lorenzo, Ramon i JosepM; a mig camí s’ha afegit l’Ivan. Per fer-ho una mica més realista hem començat el recorregut a “Can Roca”. La pujada a anat força bé però la baixada ha estat una mica accidentada. Només començar a baixar per “Cal Prat” en Lorenzo pateix la primera relliscada en tombar a l’esquerra per la font i, posteriorment, cau a mitja baixada. Després del fort pendent en JosepM té la roda punxada i comencem a reparar, dos cops ja que en canviar la primera càmera es torna a punxar en quedar masegada per la llanta. Gràcies al Gil que tenia una càmera de recanvi podem continuar. Posteriorment tot just començar el segon corriol de baixada en Ramon perd la bici (forat) i surt rodolant pel davant sense cap conseqüència física. En les pendents del corriol l’Ivan no li engranen els dos pinyons grans del canvi i té alguna dificultat en les pendents fortes. Finalment arribem un altre cop a “Can Roca” i decidim anar a fer un most al polígon.

Els més mandrosos han quedat a les 10:30 per fer el mateix recorregut. En Bernat Cañellas, David Pallarés, David Majà i Enric Forn també han fet el recorregut de la cursa de l'esquiador, allargant-lo una mica tot agafant els corriols que es creuen pel circuit. Feien de grupeta escombra, que amb tants accidents....

I lles més atrevides, la Marta Viladoms i la Lídia Borràs juntament amb una colla del FES han fet una ruta molt xula al Congost de MontRebei. Una sortida d'un nivell tècnic molt alt amb unes vistes espectaculars de l'indret. Molt recomanable pels més trialeros i amb bona forma física.