dilluns, 26 de gener del 2009

L'HURACÀ MITCH

Dissabte ja només van sortir alguns grillats, que segurament no tornaran a sortir més en dies de vent!!! "és un avió?, és un ocell?.... no són els sonat de l'Òdena!!!!!"

I diumenge quan ja havia tornat la calma, voltaves pels boscos i només trobaves que camins tallats, arbres i arbres caiguts, pals d'electre tombats, tot destruït... Fa molta llàstima tot plegat, sobretot quan penses que tots aquells corriols pels que passem habitualment s'han convertit en un punt d'entrenament per salt d'alçada o aixecament de pes.... Pq els camins principals es netejaran, però i els senders, i les trialeres!!!! I ARA ON ENTRENEM?????

Bé si algú té més fotos d'ahir que les enviï, aquí us deixo el que vam veure ahir amb l'Enric, és tot per la zona de Collbàs i La Tossa:

1 comentari:

Anònim ha dit...

Aquest diumenge a les 8:30 a la plaça només hi havia en Ramon Tapiolas i el David Argerich i van ajuntar-se amb la colla de Castellolí. Jo només vaig anar-hi per dir que no sortia, tinc moltes reparacions a fer a casa per la ventada. Serà fins diumenge 1 de febrer.