dilluns, 17 de gener del 2011

DIUMENGE 16 GENER: JORBA

Quina sort que alguns membres del Club van decidir anar a l'Invernal ; perquè no haguesim trobat bar tan grant per tantes persones a esmorzar. Ens trobem 10 components a les 8'45 a la rotonda de Montbui ; Toni Agüera , David Bové , Rafael Urrutia (pare i fill ) , Sergi Carol , Kico , Javi Ramos , Sergio Trujillo , Ramon Tapiolas , i , Antonio Sanchez .
Després de prendre un talladet , agafem totes les montures i decidim anar a esmorzar al Burro ( Jorba ) . Només començar , ja tenim problemes amb les cadenes del Ramon i del Sergi Carol , però a mitges tintes i sense forçar , anem pujant . Just passat la Sala fem un petit corriol , on , curiosament , un pedal de la bici del Kico s'enganxa als radis de la roda del darrere de la bici del Trujillo ; on , per intentar treure'l , es doblega el radi accidentalment ( això és Murfi , nano !! ) . Petit incident sense més ; prosseguim camí de pujada cadascú al seu ritme .
10'30 ; tots a punt per que ens prenguin nota dels " bocadillos " ( quantitat i qualitat amb un notable alt ) . Tots ben tips , en Ramon proposa trialera fins el pont del Ganxo , on , una mica per la dificultat , una mica per l'humitat ( pedregós ) , ens priva de disfrutar-la al 100% . Sans i estalvis , tornem a pujar al Burro ( bucle ) per carretera dirigint-nos cap a Cllariana , que , abans d'arribar-hi , tombem a l'esquerra per pujar el Pla del Magre pel darrere .
Un cop a dalt , ens dividim , a 4 dels membres se'ls hi fa tard i s'en van per la via directe . Els demés baixem la trialera que es troba anant pel camí de la dreta . Molta pedra solta , però aquesta vegada és seca ; tècnica i divertida . Ja abaix , el Kico menciona problemes al canvi ; revisem i , ens sembla que tot va correcte ; però , uns pocs metres més enllà , en plena baixada pel camí ample , ( a tot drap ) se li estreba la cadena i això li produeix una caiguda no gaire agradable . Reunió . El Kico és un tio valent i no es queixa de les dolències ; tot i que li raja líquid vermell pel genoll i el colze . Un cop tothom tranquil·litzats ; avaluem i ell mateix decideix continuar ; però ara tenim un altre problema : cadena trencada , llanta posterior doblegada , patilla del canvi doblegada , rodetes del canvi trencades . Quin desastre ;  traiem eines i ens posem " manos a la obra " ; tallant i cosin , deixem la cadena escurçada en pinyó fitxe i , cridem al " trompeta " que toqui retirada . Mirem d'agafar asfalt el més ràpid possible i , a ritme suau  des de Jorba anem tornat ; que ja no és tan d'hora .
Després de tanta incidència , acabem el dia amb 35 Km. i desnivell de 1.200 ( aprox. )