dilluns, 14 de febrer del 2011

DIUMENGE 13 FEBRER: VALLS

 Hem quedat a les 8'00 a la rotonda de Montbui amb els cotxes per empendre viatge a Valls , on ens ajuntarem amb la colla de Lleida.
Toni Agüera , J M Comaposada , Jaume Xaus , Ramon Tapiolas , David Rubio , Rafa Urrutia i un altre company , en David , del Eddy Mur .
9'30 , emprenem multitudinaria marxa ( entre totes dues colles sumem la magnifica quantitat de 40 participants ) al Pla de St. Maria on , evidenment , colapsem el local per esmorzar ( tots parats , aprofitem l'ocasió per admirar el magnific tandem BTT ) .
Sortin del bar , enfilem pistes ; ja camvian d'orientació , dirigin-nos al oest pujant Miramar , cadascú amb els seus problemes ( cadenes , camvis , etc... ) . Fem parada en el punt més alt , però , tot i fer un bon sol , una fina capa de boirina baixa , ens impedeix de veure la mar mediterrania .
Reagupament . Avans d'emperdre la baixada , ens donen l'advertència de la forta pendent , amb l'inconvenient del terreny amb molta pedra solta . No pasen ni dos minuts , ja tenim el primer accident ; sembla important , la Yolanda , dels de Lleida , se li creua la roda devantera ; amb la mala fortuna de no poder treure el peu a temps del pedal . Mal presagi ; els crits del dolor esgarrifossos se senten desde lluny ; SÍ , s'ha fet mal de veritat . Procedim a trucar a l'ambulàcia , mentre improvisem una inmovilització del tormell amb pals i cinta aïllant ( no gaire profesional , però minimament efectiu ) . Baixem a l'accidentada  en la part posterior del tandem fins a la carretera , on ,al cap d'uns minuts , arriva l'ambulància . Tot sembla ser que no hi ha rotura òsea , però el cop es important .
Ja , amb molt de temps perdut , reemprenem el descens , tot introduin-nos per corrios dintre bosc , sense dificultat , de llarga durada i molt ciclables ; que ens tornaran al punt inicial d'aquesta ruta circular .
Acabem amb 35 Km. i un desnivell de 1.100 mt.
Ja , per l'hora que ès ; acomiadaments ràpits i , fins la próxima . Arrivem a lae 3'00 a Igualada .
PD. A última hora , el Truji gran i el seu amic , comuniquen la seva abcència per problemes hospitalaris .

Track: http://ca.wikiloc.com/wikiloc/view.do?id=1470013