dilluns, 17 de novembre del 2014

DIUMENGE 9 NOVEMBRE: LA LLACUNA

El diumenge passat va ser per mi un dia de retrobada amb la bici, després de molts mesos apartat dels pedals per culpa de la maleïda esquena, torno a provar de pedalar. Així doncs vem quedar amb el Ramon que volia fer una cosa bastant de tranquis, que no estava 'el horno para bollos'. 

Decidim mantenir la ruta inicial a la Llacuna i quedem que anirem decidint sobre la marxa. Així doncs ens trobem a la rotonda del Víctor a Montbui i abans de les nou ja estem pedalant que fa fresqueta. La pujada suau i constant des de Montbui fins passat la Censada, ens deixa anar xerrant tranquilament i quasi sense adonar-nos-en ja som a dalt del camí. ara toca baixar per la pista que acaba creuant la carretera de carme per més tard pujar el Coll de la Creu del Pla, que se'ns fa prou ràpid. Així que sense voler-jo ja estem a la Llacuna, no gaire cansats i amb les esquenes comportant-se, que el Ramon també diu que també la té així-així. Esmorzem al centre i per sorpresa nostra, quan sortim està plovent. Per sort és un xirimiri que aviat para. Nosaltres decidim desfer el camí d'anada. El tros de la pujada que ens queda fins a la pista de la Censada també ens passa com si res. Al final, sense voler-ho haurem fet la ruta sencera!! 

Per no perdre el costum aprofitem per fer alguna trialereta i un trosset de corriol per tornar a agafar la pista de la censada ja fins a Montbui, on també baixem per la pista de trial que hi ha i fem camí per la Font Trobada fins al rec d'Igualada. Ens fem una foto en un autobús-estelada que hi ha aparcat al Kiosk del rec i continuem pujant ja cadascú cap a casa seva. Molt i molt content per haver fet tota la ruta sense entrebancs, amb uns 45 kilometres ben bons, i un desnivell positiu de 800 metres! Ara cap a casa, dutxa i cap a votar!!