dijous, 15 de gener del 2015

DIUMENGE 4 GENER: TOUS

El diumenge dia 4 ens vem trobar a La Masia el Ramon, el Josep Maria i jo, Artur, per fer la primera sortida de l’any. Com que no tenim calendari ens ho muntem una mica sobre la marxa. Pugem doncs cap a Collbàs de seguida que sortim del local de la gasolinera on ens havíem refugiat per passar el fred. Per evitar els dipòsits passem pel Cola Cao i ens desviem ja cap a la dreta. Arribem a una corriol de pujada que ens costa lo seu pero ho agraïm al fer la part de baixada que ja ens porta quasi directes a Collbas. Com que és d’hora i no volem encatllar-nos per la zona de Carme, decidim agafar el corriol que surt en direcció a la pista de la Censada. Creuem la carretera per pujar la carena de la Tossa i baixem per l’altra banda per un corriol impressionant que ens deixa els avantbraços i els bessons carregats  una bona estona. Ja quasi som a la fou on ens parem a veure com baixa un bon raig d’aigua i a esmorzar a l’Ateneu de Tous que es tardet. 

Al sortir fem via ràpida cap a casa per la directa que a la una voliem arribar. Així que pista per Sentfores (amb algun corriol inclòs) i abans d’arribar toca la sessió cabra del dia, el Ramon ja fa temps que té clixat un baixador en una torre d’electricitat. Ho mirem una estona i el Ramon, que fent el cabra no té rival s’hi llença. Jo ho provo després amb una mica menys de traça i amb mig peu fora però encara “salvo la papeleta”.

Última tirada cap a Igualada i Òdena  i ja acabem la primera sortida de l’any, fresqueta durant la primera part de la ruta però sempre en bona companyia!