dijous, 6 d’agost del 2015

DIUMENGE 19 JULIOL: ST PERE D'ARDESSA

Poc abans de les 8,00 surto de casa i per casualitat amb trobo amb un vell amic que amb convida a la seva colla ; la dels Catacracks.

Comencem pisteros amb molta tranquilitat i molta " xàxara " ; des de l'Espelt , pugem al Pla de Rubió i fins l'ermita ; totalment restaurada de St. Pere d'Ardessa ; un quilòmetre més enllà i tenint davant quasi bé enmarcat en una foto l'imatge de Rubió des d'un punt de vista immillorable ... Recreada la vista , enfilem un corriol d'allò més divertit i de llarga durada , baixant fins a Jorba passant pel llac .

El bon tracte i la qualitat és immillorable ; al igual que el preu !!! , al bar de la piscina . Una hora de descans recarga les piles ... Tres dels vuit dels que som , marxen , ja que tenen dinar de compromís al cel.lebrar el 10° aniversari de la Mancomunitat ( moltes felicitats ) .

Tornem a passar pel llac i a pujar l'Ermita per segona vegada . Aquest cop la deixem a mà esquerra seguint el corriol fins a la pista que puja als molins . Pensant que venien al darrere , ens en adonem que no és així ; quedem dividits en tres grups ; per sort , els telèfons fan miracles i al final tots baixem per llocs diferents fins a Igualada amb un final una mica dividit ; però sabent que tothom ha arribat bé .

Han sortit 40 quilòmetres i 800 de desnivell .