divendres, 12 de febrer del 2016

DIUMENGE 31 GENER 2016: TOUS

8,45 sortim JM i jo de l'infinit agafant carretera fins l'Hotel Molí Blanc , fem un bon tros pel costat del torrent d'en Feliu tot fent algun baixador una mica en condicions...... fem un tros de la carretera del Saió fins enllassà amb el camí que ens duu a Tous amb una bona pujada i entrant al poble travessant la riera . Bon esmorzar ; sortim direcció a l'Aubareda i la Tossa pasant per Mas Amigó ; com que hi han molts camins , ens fem guia del GPS ; el qual ens diu que hi ha ; però no hi ha ; dons pel dret ; ni rastre del més petit pas , i amb les bicis a coll , travessem com podem ......  Després de l'esforç ens prenem un refrigeri al bar de l'ermita , molt ben restaurat .
Baixem pel dret disfrutant de tota la corriolada amb uns quants itineraris a escollir ; que al final resulta prou difícil i divertit en una zona més aviat trialènca ; uffff !!!!  Ara només ens queda els Xirigalls , el cual ens sorprén pel terra fangós tot i fer molt que no plou ; ens queden les bicis com feia temps que no veiem . Avui toca rentador .
Ens ha sortit 30 i molts en una ruta que havía dèsser clásica , però que ha estat molt atípica pel recorregut escollit poc frequent .
Divertit i original .

http://ca.wikiloc.com/wikiloc/view.do?id=12127096