diumenge, 8 de febrer del 2009

1ER PODI DE L'ANY

Primer dia d'aquesta temporada, que ens ficàvem un dorsal i, es clar quant hi ha un dorsal i classificació pel mig, la sensació al ambient és diferent a un dia qualsevol que surts a entrenar. Així doncs, una vegada arribem a l’Ordal, amb algun problema d’orientació en el viatge, 8 components de l’Òdena, el Ramon, Raúl, Sergi, Enric, Pallarés, Bernat i els Verdaguer, hem participat en un cursa de 30 km, en la qual tots hem destacat, que ha estat un circuit molt divertit, entretingut i ideal per començar a agafar ritme de cursa. Hem sortit al voltant de 370 bikers, a les 10 del mati (bona hora de sortida) i en una sortida una mica complicada, de seguida tothom s’ha ficat al seu lloc i hem pogut disfrutar d’una primera part molt rapida, amb bastanta pista, però on acumulàvem la majoria de desnivell, desprès una segona part amb molt de sender tècnic tant de pujada com de baixada. En definitiva, un recorregut molt divertit que en línies generals hem acabat, en bones posicions. Encara que això no ha fet mes que començar, els corredors de l’Odena hem començat amb ganes la temporada.


Classificacions:


1er Llibert Mill --> 1:29:06

5è Bernat Cañellas --> 1:36:45 (3er categoria B)

12è Enric Forn --> 1:43:20

14è Oriol Burzón --> 1:45:12

15è David Pallarés --> 1:45:17

16è Raúl Rubio --> 1:45:46

19è David Pujol --> 1:49:02

75è Sergi Pujabet --> 2:10:03

143è David Verdaguer --> 2:33:26

182è Ramon Tapioles --> 2:44:44


3 comentaris:

Anònim ha dit...

Bernat ets una màquina!!! si ja deia jo que quan ens creuem per Miralles, aquell ritme és d'un sobrat escandalós.

Quants km dius que portes???

Enric ha dit...

Avui hem tornat a disfrutar, això de tornar a les curses, quina tensió! I a sobre el Bernat quin estat de forma, mare meva!! Felicitats!
I encara em motivo més per entrenar.. a fondo!

Anònim ha dit...

La veritat que en general ha anat molt be la cursa, jo al menys estic molt satisfet, i no de la posició, sinó per les sensacións de cames, que despres de "cascarnos" una pila de quilòmetres ahir...avui em pogut guardar la compostura...
davidpallarés.. .. .. .. .. .. ..