dimarts, 28 de setembre del 2010

TRIATLÓ DE SALOU

Corrent les 8'00 del matí per la platja de Salou del 26 de setembre per col.locar en el box tots els artilugis de la triatló . Ja , tot en el seu lloc a les 8'30 am ; ens quedem amb una ridícula peça de roba (excepte els dels neopré ), esperant ansiosos les 9'00 en punt perquè ens donin la sortida ; que està repartida en tres vegades per l'amplia assistència de participants .
Per fi , i , després de passar força fred , sortim tots com a bojos es busca de la primera boia " Es curiós ; amb lo gran que és el mar , no m'imaginava que podíem nadar tanta gent en tant poc espai " ; ja arribant a la 2ª boia , el grup va més estirat " ja es neda millor " . Desprès de 750 mts. , tothom surt a correcuita per fer la 1ª transició el més ràpid possible . Ens esperen 20 Km de ciclisme en un recorregut pla a dues voltes ; on tinc problemes en el canvi de la bici de carreres que m'han deixat . Sense més incidències ; torno a box per la 2ª transició (molt en compte de fer les coses segons el reglament , son bastant severs ).
Cursa a peu totalment plana de 5 Kmts. a la vora de la platja . Miro d'agafar un ritmet mitjà ; sense forçar massa ; és la meva 1ª triatló , i el més important és acabar . El recorregut també és a dues voltes ; i a la segona volta ja es fa pesat ; però l'alegria supera el cansament .
Per fi ; línia d'arribada . Supercontent . Tenia previst 2'10 h. i acabo amb 1'35 h.

Participants totals                       796
Posició                                      728

Participants categoria vet. 1 M     148
Posició                                      135       

Temps total                          1'35'28
Temps natació                         18'28        750 mts.
Temps ciclisme                         46'10         20 kmts.
Temps cursa a peu                   25'15           5 kmts.

Pitrall                                        900

                 + info...Triatló Salou 2010
      Clasificacions www.cronochip.com