dimarts, 19 d’abril del 2011

DIUMENGE 17 ABRIL: LLACUNA


Ens trobem uns quants membres del E.C.O.  a la rotonda de Montbui ( automòbils Victor) per passar un bon mati en bici,  som :   David Rubio, Ramón Tapioles, Sergio Trujillo, kiko i jo ( Jaume Tort).

Bé, sortim en direcció cap a Montbui poble buscant el camí que correspon, per anar, fent camí... trobem un tram una mica en malt estat a causa de les pluges de a saber quant.... llavors en aquestes que el Truji anava el primer... es troba en un petit toll, però enfangat, a primera vista el veu bé i es disposa a passar-lo, quant la roda del davant de la seva bici es queda clavada al fang, ell surt disparat pel davant de la bici intentat no aterrar sobre el fang i l’aigua, per sort ho aconsegueix.... ara, s’ha emportat una bona estarracada sense cap ferida important, unes rascadetes al braç i punt!  Llàstima de que no  temin cap foto ni vídeo... dix!!

Comprovem que ell esta bé dintre de tot i la seva bici també, reprenem el camí cap  a Montbui poble, en arribar trenquem cap a buscar el camí que va cap a la censada , llacuna. En arribar a la carretera de la llacuna. Hem de fer uns pocs km per carretera per arribar al poble, en aquestes ens passen uns motoristes domingueros que un d’ells, el primer, ens fa una maniobra molt rara que ens passa a un pam nostre!!! Vaia el susto que ens dona!!! Si es que no tenen respecte de res!!!

Esmorzem  al bar La Pansa, sortim molt satisfets en l’esmorzar i el preu, Super bé de preu!! reprenem el camí, el Truji que tenia compromís ens deixa i continua el camí cap a Òdena per carretera ja que tenia que ser a les 12h i són les 11h,  la resta fem camí cap a Rofes per varia una mica de camí tot seguint el nostre scherpa : Tapioles... Arribem a la font del Teix, fem una parada molt ràpida, ens fem unes fotos i seguim... arribem a Rofes i trenquem cap a buscar el camí de tornada per on hem vingut, direcció la censada.




Per la zona de santa candia ( Carme ) el Rubio i jo ens despedim del Tapioles i el kiko ja que nosaltres també tenim uns compromisos i a les 13h tenim que estar com a Màxim cada un, a casa seva. Nosaltres ens avancem al nostre ritme una mica més alt que la resta, tot en direcció la censada, en arribar a Montbui decidim tornar per carretera per tema d ‘hora. Ens despedim al pont principal de Montbui. Fem una total de 43km, una ruta molt maca , hi una gran sort que hem tingut un bon dia.