dilluns, 25 de juliol del 2011

ANBASO NAVÀS 2011

Corrien les 9'00 del dematí , i la gent es devia preguntar " on ès l'enterro ? " . Quantitat indescriptible de gent de negre .
Ôstia , però si son els del E.C.O. . Don surt tanta penya ?...
En aquesta ocasió ens reunim els "Pros " i els "Domingueros " , forman un bon grup .
Ja a la sortida , però , fem un cap i cua ; els de negre de sempre al devant i els esporadics al darrera .
Només al primer km. , totom posicionat , i , com sempre , " pepino " de pujada . Els del darrere , sense trovar embussos al primer pas estret , on ens ho prenem en calma , que la jornada promet duressa . I així ès . Tot un seguit se corriols , , trams molt tècnics per zones verges entre arbres , i com no , unes poques de trialeres que ens fan disfrutat d'alló més . Ês un no parar , esquerra-dreta , puja-baixa " quin mareig " .
Al segon avituallament ( km. 22 ) El David i el Ramon , fem parada técnica per recuperar forçes , mentre ens atrapa la Marta , que ni tan sòls es baixa de la bici ; glop d'aigua i , Adeu !!!!!!!!! " vale , vale , compañera !!! " . Vem pensar que l'atrapariem , ja que la seva cara estava més vermella que un pebrot , però no va ser així .
Al km. 25 , fen un tram curt de carretera , m'explota el pneumàtic del darrere ; on ja amb separo del David . i acabo la cursa amb modalitat de Duatló .
PD. No pati-ho , ens veurem en algun altre . Ha estat prou divertit .