dilluns, 3 de juny del 2013

III BTT TERRITORI ÒDENA

A les 8'30 obrien per la recollida de dorsals . A aquella hora ja hi era ; prefereixo matinar i prendre m'ho amb calma. 
 
Amb el dorsal 1728 clavat a la bici , passo pel Nuovo a cruspir-me l'entrepà on , al cap d'una estona apareix l'Ivan , que també està apuntat . En acabar , encara anem bé de temps per recollir el seu dorsal .
fem tertúlia amb els demés bikers i a poc de començar comentem quin seria un bon lloc per posicionar-nos . Hi ha uns 100 inscrits , decidim posar-nos entre el 30 i el 50 ... per sorpresa , ningú vol ocupar la 1ª linea , així que quedem al davant .
 
A les 10'00 han de donar la sortida , però per megafonia ens comuniquen que hi ha un petit retard , ja que algun pagès simpàtic ha posat troncs i matolls obstaculitzant el pas . Així que desprès de resoldre el problema , es dona sortida a les 10'08 .Sortim mes o menys en 7ª posició i al 1er km. ens passen 10 bikers ; ès en aquest punt quant adelantava a l'Ivan i vec que es queixa de la roda posterior ; sembla que ha punxat . Segueixo l'ascenció cap els molins , ja ens anem posan cadascú al seu lloc . Avans d'arrivar a dalt ens desvien per un corriol que per mí es nou ; força entretingut , però amb el perill d'anar pla i baixada , amb les herbes molt crescudes que fan que la visivilitat per on aixafa la roda sigui quasi nula ; sempre amb petites trampes ; un forat , una pedra , un regueró ... amb algun ensurt per aquests motius ; per sort no caic , però més d'una vegada em falta ben poc . Una vegada abaix i amb els peus més aviat molls pel pas d'algunes rieres , comencem a pujar pel Pla del Servitge; ja fa una estona que anem uns 4 o 5 bikers i ens comencem a queixar de la calor que fa . Arribem a la gossera , prop del Samuntá ; creuem la carretera de Manresa tot fent uns quants corriols més ; arribant a Òdena per Puig Rabat .
 
Exactament he tardat 2'10 ; mes o menys el 30 de 100 . Recorregut molt polivalent ; com que els corriols no mostraven una dificultat massa exigent , tothom podia anar al seu ritme .
 
Rentador de bicis gratuït ( aprofito ) . Prop de l'arrivada em trobo al Jero , Gabri , Alex i Kiko ; la fem petar una estona i m'informo telefonicament com li ha anat a l'Ivan . Els problemes de la roda posterior els fan plegar desprès del 1er avituallament . 
 
Personalment crec que s'ha quedat curta d'inscrits. Bona organització . Possibilitat de triar dos recorreguts a voluntat ( es solapaven ) . Els indicadors ( marques ) eren més aviat escassos ; en algun moment dubtava si anava pel lloc correcte . També ha fet un circuït mini pels nens . La resta d'organització-muntatge ha estat correcte .
 
Recorregut curt , 23 km. 
Jo he fet el llarg de 34 amb 800 de desnivell .