dimarts, 26 de novembre del 2013

DIUMENGE 25 NOVEMBRE: PINEDES-TORRE

  A les 8'00 del mati amb reuneixo amb la colla del Biberon on hi ha la màquina de tren al passeig .
     Entre presentacions i xarrameca , fem un total de 8 bikers ; primer es divaga sobre la ruta a escollir , però s'acava impossant la ruta cap a les Pinedes d'Armengol , per veure part de l'Esquiador .
     Amb la fresca matinera ; aquets nanos possen un ritme mitja-alt ; per alló de fer passar el fret ; dons si es cert , es nota un bon contrast dintre-fora .
     Sortim cap a Vilanova pujant els dipòsits ; tombem a la dreta creuant la serra fins Carme , on creuem la carretera per pujar la seguent serra encarats cap a La Torre i així podes veure alguns participants a l'alçada del cementiri . Fem un petit tros ; però curt per no molestar i de seguida ens plantem a Les Pinedes de l'Armengol on esmorzem .
     La tornada la fem cap a Carme ; però avans d'arriva agafem camí direcció al castell de La Pobla , sense arrivai . Per fi sortim de camí agafan corriol paralel cap els dipòsits ; proposant si volien una dica d'acció . Nem ratonejant ; amb algunes dificultats amb l'única trialera , inclós infranquejable per mí . Despres ja es suavitza i es torne ciclable per tots fins arrivar al barri de Motbui i Igualada ; on ens despedim i fins la pròxima .
     Jornada més aviat fresca i 35 km.