divendres, 12 de desembre del 2014

DIUMENGE 7 DESEMBRE: COGOLLÓ

Ens trobem a la plaça de l'església d'Òdena a dos quarts de nou en Ramon, Artur i Josep M. per pujar al Cogulló de Cal Torra. Sortim pel camí de Can Brunet on se'm trenca la cadena i ens aturem a reparar. Tot seguit girem a la dreta per Cal Cinto per passar després per la Caseria d'en Ripoll. Continuem pel camí de Cal Viladés i girem a l'esquerra per Cal Xesquet i pujar al Pla del Prat. Agafem el camí que porta directament a Castellfollit del Boix, on ens creuem amb la presentació del nou model Discovery Sport, una quarantena de cotxes de matrícules de diferents països europeus conduits per periodistes intencionals.
Des de Castellfollit del boix pugem directament al Cogulló per la pista i, en arribar a dalt ens trobem amb un vent molt fort que ens fa tornar tot seguit. En Ramon, que ja n'està fart de pujar, proposa baixar per totes les trialeres i així ho fem. La que va del Cogulló a Castellfollit està força bé i en Ramon la fa sencera. Abans d'arribar al poble l'Artur ens fa una demostració de com s'ha de baixar per un marge (veure vídeo http://youtu.be/S8Us4CzuIjw).
Marxem de Castellfollit per la trialera de la Best, que està en molt mal estat per les últimes pluges, fins arribar a Permanyer. Des d'aquest punt baixem per un camí que fa temps que no hi passem que ens porta fins a Samuntà. Creuem la Vinya i el Bosc Gran per agafar la pista paral·lela a la C-37z fins arribar a Cal Pau Magí i tornar fins a Òdena a fer un merescut most.
El recorregut final surten uns 30Km amb un desnivell positiu de 600m

http://ca.wikiloc.com/wikiloc/view.do?id=8395895