divendres, 6 de febrer del 2015

DIUMENGE 1 DE FEBRER: PLA DEL MAGRE

A les 8'30 quedem a Can Roca en JM l'Artur i jo.

Aprofitem el camí que hi ha just darrere de les fàbriques del Poligon fins la carreteta de les Maioles,on observem la grandessa de la construcció del nou dipòsit d'aigua d'Igualada;sembla ser que no tindrem problemes d'aquest element en uns quants anys... Passem pel devant de l'antic xatarrero del Morilla fins dalt,on començem un seguit de baixadors enllaçats molt divertits i de diferents dificultats a escollir,fins al començament del camí de la font de Can Masarnau,el cual no deixem fins la bòbila de Jorba tot aprofitant alguna trialera que,l'Artur i jo baixem una mica a la tom-tom;regates i equilibri,a vegades no van lligats.Seguim fins la Sala amb l'intenció de pujar direcció Clariana però la riera que normalment creuem seNse problemes,s'ha convertit en un llac d'al menys 70 mts. de llarg,el qual no estem dispossats a travessar,que encara som al febrer.Tornem cap a Jorba i per carretera fins al Burro per agafar provisions.

Al cap d'una hora llarga ja estem a punt per pujar el Pla del Magre pel darrere,el qual ens possa les piles;evidentment,un cop dalt,no dubtem en baixar per la trialera,amb algun que altre ensurt;tot i que la trovem molt neta;segurament ha estat molt transitada ultimament;que no es perdi,que aquesta ès bona.

L'Artur possa en evidència el poc manteniment de la seva bici quedanse sense frens al darrere;está tot fos;"nen,que les botigues també han de viure...ji ji ji".Tornem per la Sala fina el Molí Blanc i asfalt fins Igualada-Òdena