dijous, 12 de març del 2015

DIUMENGE 8 MARÇ 2015: Recorregut Esquiador 2013

 8'00 del matí i ja som 6 a la màquina de tren ; quina puntualitat !!! , en pocs minuts ja hi som tots ; un total de 19 ; bona colla .

     A 1/4 sortim encarats als dipósits de Vilanova ; avans d'arrivar a dalt ja perdem a 2 companys per averia ( camvi-cadena ) . Reagrupació a dalt . Marxem a la dreta direcció a Carme sense incidents i molta polseguera ; travessem la carretera i començem a pujar per la zona d'Orpí ; toma pepinote , que després d'un seguit de camins ens porta a les Pinedes de l'Armengol  . Es evident que tenim petits problemes per esmorzar, tot i que ja portavem reserva del local . 

     No allarguem massa l'estància, tornem a baixar alló tan dret que aviem pujat per tornar a quedar al peu de l'entrada de la pedrera i ens tornem a possar les piles pujant per un camí paralel al d'avans ; toma maxaque .
 Voltes voltes i més voltes ; seguim el trac de la cursa ; alló no s'acava mai ; a les 12'30 estavem a prop de Mediona direcció sud ; penso " no anem bé " , casa meva es a l'inrevés !!! . Quasi la meitat del grup també veuen que anem tard, així que ens dividim ; uns quants fan dreçera per camins per poder tornar per carretera . Quedem 8 ; voltes voltes i més voltes ; aquell trac el ves estaballat contra la primera pedra ; que n'hi avien moltes ... ... 
A la fí arrivem a Espoia, un company punxa la roda ; el rellotge corre que corre ; un altre divisió, ja només quedem 4 que decidim tornar per camins . El ritme es es fluix , el cansanci es nota , però no tenim més remei que seguir pedalant . Sortim de la Torre de Claramunt fent uns pocs kilòmetres per asfalt ; parem i el guia diu " el trac marca a la dreta " ,  ja ja ja ja ja , jo mi nego amb rotund , son vora les dues ... al final es dicideix estavellar el trac i fem ruta directe baixant per la font del Vinsó , fent tros de carretera fins la Pobla ; pujem el corriol que hi ha després del xatarrero per arrivar a Igualada pasades les 2'30 , amb 55 km. i 1.200 de desnivell .
     ... ... que loquitos que estan aquestos del Biberon ... ...