dilluns, 4 de maig del 2015

DIUMENGE 26 ABRIL: MONTSERRAT PARK

  A les 8'00 ens trobem en JM i jo , Ramon ; fa un bon dia , sortim animats en direcció a Sant Pau passant prop de Maians . Ens adonem que pujem molt bé i a l'hora exacte d'haver sortit , ja som a dalt . Sense perdre temps arribem a Montserrat Parck a pel bocata . 

45" minuts de rellotge i ja tornem a pedalar ; fem un parell de kilòmetres en direcció Barna per l'antiga per trovar el camí que ens baixa a la bauma . Una vegada a baix , fem una petita excursió a peu fins on comença , en un dels laterals  i ens adonem que des de aquest punt de fe vista , encara es veu més grossa del que ja és .





Seguim i anem a parar a prop de la gasolinera de la A II , camí que seguim i que trevesa els túnels per dalt ; ara només ens toca decidir per on baixar . El divertiment és opi , trovant algun que altre baixador de proporcions adecuades al nostre nivell ; sensacional ; com sempre , en JM inmortalitza aquesta gesta . Seguin el curs dels camins i corriols , arrivem al camp de tir ; trevesem carretera i tornem a Òdena per les caves Boïgues amb 35 kilòmetres pel Coma i 40 per mí .

Un altre dia , farem més i millor... ... ... si es que es pot... ... ...

http://ca.wikiloc.com/wikiloc/view.do?id=9492712