dimarts, 16 de juny del 2015

FESTA DE LA BICICLETA A IGUALADA (7 DE JUNY 2015)

FESTA DE LA BICICLETA 2015

L'unió dels centres educatius de la comarca , entitats i empreses patrocinadores , s'uneixen un any més per incentivar l'esport ; i en aquest cas , la bicicleta .
Un recorregut suau de pocs quilòmetres apte per tothom , on es pot gaudir en família i amics d'una estona agradable .
A les 11 es dona la sortida des de l'Avda. Barcelona amb un circuït serpentejant descendent fins al Rec i final a Cal Font . Recorregut amable , senzill i amb molts pocs incidents .
Ja , tothom a la plaça es fa el sorteig de varis premis , dels quals , el més esperat es el d'un viatge amb globus ; sempre hi ha l'afortunat ... ... ...






LA TOSSA

Acabada la festa de la bicicleta i veient que encara tinc temps ; 12,15 , decideixo fer una sortida curta d'uns 20 quilòmetres començant per travessar el barri de St. Maure i enfilant camí directe a la Tossa pel costat oest . Que he de dir ; pujada dura , sense entreteniments i una calor gaire bé asfixiant . Una vegada a dalt , una bona hidratació i surto en direcció contraria a l'ermita ; passo per l'antena i vaig a treure el cap a la serra dels Onze ; on trobo un corriol força marcat , prou entretingut i amb molta vegetació ; la qual amb refrigera una mica ; i que amb porta un bon tros avall .
Bé !! ; la tornada ès pel mateix lloc ; i com que he tingut poques emocions ; em busco un circuït indor per la ciutat ; evidentment amb forces escales , que li donen un final més divertit .