dimarts, 10 de març del 2009

COPA CATALANA BANYOLES 8 MARÇ

Tot acompanya, bon dia, bon ambient i un cap de setmana per endavant on els components de l’E.C.O, ens estrenem al nou Open d’Espanya-Copa Catalana a la localitat gironina de Banyoles.


Sortim el dissabte, amb una mica de retard i prèvia parada per al “Caprabo de Abrera” per comprar aliment, arribem als voltants de la 1 del migdia, per fer el circuit. Desprès de un parell de voltes per a reconèixer el recorregut, anem cap a la masia on hem de passar la nit. Per cert, una masia impressionat, vam estar com a reis, on vam descansar durant la resta del dia per preparar-nos per l’endemà.


Arriba diumenge, a les 7 ja tothom esta en peu, esmorzem i ràpid cap al circuit, ja que a les 9 tenim la foto de presentació de l’equip.

A les 10 surten les primeres categories on ens representen, la Marta, el Jordi, el David Pallarès, el David Verdaguer i la Penelope. Havíem de fer entre dos i tres voltes a un circuit molt tècnic de uns 8 km, molt trencacames on els canvis de ritme eren constants, un recorregut 100% BTT. Va destacar la gran participació i el nivell que hi havia a la graella de sortida on destacava per sobre de tots la campiona del mon Marga Fullana.


A les 12 sortíem els elits, amb la representació de l’Enric, el Sergi, el Vidalet, l’Oriol, el Raül i el Bernat. Mes de 250 corredors entre els quals hi havia el campió Olímpic i campió del Món (Absalon), subcampió Olímpic (Peraud), campió d’Europa (Hermida), campió d’Espanya (Ruzafa), campió de Catalunya (Llordella),.......per ficar alguns exemples hi havia alguns dels millors corredors del món, els millors d’Espanya i els millors de Catalunya. Segurament serà la cursa amb mes “nivell” en la qual participarem i per tant nomes podíem sortir a disfrutar.

Tots els components de l’equip vam sortir a donar-ho tot, i encara que no vam fer cap podi (jeje), ni un simple Top Ten, al finalitzar la cursa tots estàvem molts satisfets del nostre rendiment i es que aquesta no era la “nostre guerra”.

Destacar per sobre de tot que Banyoles hi ha sempre un ambient increïble, amb el circuit ple de gent que t’anima, i on per un dia et sents com un corredor de veritat.


CLASSIFICACIONS


Les nostres fotos

Fotos de bicicat

2 comentaris:

Anònim ha dit...

un cap de setmana full !!! en tots els sentits molt content de com vanar tot, vingaaa ara gasss per tota la temporada, sort a tots i totesss !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Anònim ha dit...

quina enveja nois! només vaig poder veure l'aperitiu de dissabte.

molts bons resultats donat lo que era,i els taps que s'hi deurien formar.

enhorabona a tots!

Marcelo.