dilluns, 16 de març del 2009

XALLENGE PENEDÈS: MOJA

A les 7:15h del matí, sortíem del bar Jordi en Bernat l’Enric Vidal i en Raúl en busca de l’Issac Riera i el Jose Mallen, que esperaven a la rotonda de la masia. Una vegada hi érem tots, posàvem camí a la primera prova de l’any de les xallenger del Penedès a Moja (Olèrdola). Només arribar, anem a treure el dorsal i a preparar-nos per escalfar una mica i posar-nos a punt per la sortida.

A les 9 del matí es dona la sortida a poc més de 500 bikers amb moltes ganes de donar pedals i cobrir els 30km el més ràpid possible. Els primers km transcorrien per carretera asfaltada i tot bastant pla, el que ens feia avançar a una gran velocitat uns 30 km/h.

De seguida es selecciona un gran grup davanter, encapçalat pel Francesc Guerra i seguit pel Bernat, unes posicions enrere hi anaven l’Issac i en Raúl avançant bikers per on podien, el mateix feien en Jose i l’Enric, una mica més enrere. De cop i volta, un petit despiste al km 3 fa que el Raúl hi vagi tot dret a una zanja, cosa que provoca perdre un temps molt preciat ja que no podia treure el peu del pedal i se l’hi havia sortit la cadena. Una vegada tot solucionat comença el que seria una cursa de patir més del compte per recuperar totes les posicions possibles, ja que havien passat més de 150 corredors i havia que intentar estar davant abans d’arribar als corriols i zones mes tècniques per no trobar cap tap.

Per davant en Bernat tenia la seva pròpia batalla per no perdre la 2ª posició, l’Issac i l’Enric anaven fent a mida que s’anaven trobant, i en Jose, patia una punxada a meitat del recorregut el que li faria perdre un gran temps que ja no podria recuperar.

El circuit, ens feia avançar camí del castell del parc natural d’Olèrdola, tot per pista i corriols ràpids fins arribar a un tram d’asfalt que pujava fins al castell, una vegada hi érem a dalt comença un descens, primer per pista i després per la trialera més tècnica del circuit, on teníem d’anar amb peus de plom per no caure sobre alguna pedra. Una vegada avall agafem un petit però dur tram d’asfalt, per tornar a agafar la pista que molt seguit ens portaria a la part més guapa del circuit, uns quants km de bosc molt revirat entre arbres (una canya). Ja fora del bosc, només hi quedaven uns 5km, que ens faria passar per un corriol de pedres molt ràpid una mica més de bosc i per últim una pista que arribava fins la meta.


Classificacions:


1er Francesc Guerra Carretero Temps:1h12m 1er absolut

3er Bernat Cañellas Garrigasait Temps:1h16m 2on categoria elit

24è Raul Rubio Garcia Temps:1h22m categoria elit

82è Issac Riera Moya Temps:1h29m 47è categoria master 30

228è Enric Vidal Llorach Temps:1h44m 44è categoria elit


4 comentaris:

Anònim ha dit...

Vamos Raúl que en comptes d'estar super content per la copa, poses una cara de pena,.... con la cara de pillo que tienes tu siempre,... i a la que et poses el dorsal a la bici....

Anònim ha dit...

em sap greu no sortir a al foto pero tava al lavabo po jo tb tenia copa eeee jajajajajajajajajaja




Vidaletti....

Anònim ha dit...

Me convierto Marta me convierto jeje!! La veritat es que podia estar mes content, però els meus despistes me la van jugar. Lo mes important es que hem vaig trobar bastant bé, crec que de mica en mica m’aniré posant en forma.

Raul

Anònim ha dit...

Ostras si Raul con una copa y con cara d pena...ya me gustaria a mi pillar una...q está complicado la cosa...joe!!!
David...