diumenge, 1 de març del 2009

SERRES DE MEDIONA

Alguns membres de l'equip teniem previst anar a córrer a Olot amb carretera, al final es va anul·lar la sortida i alguns han descansat i els altres hem anat a St.Pere Sacarrera a córrer la II Gran Ruta BTT de Serres de Mediona. A la línia de sortida eren el Matu, el Verdaguer, “The brothers Trujillo”, Marcelo i present (Bernat). Amb un dia molt tapat i amb una mica de pluja teníem 60 km per endavant amb 1850 m de desnivell.

La sortida bastant tranquil·la, amb una primer tram de carretera, on amb un ritme tranquil ningú es decidia a marcar el ritme. Una vegada arriben al primer tram de camí el favorit de la prova, Llibert Mill, arrenca i marxa en solitari. Jo que anava amb la idea del podi, controlo al principal rival, Pere Joan Roig. Anem poc més d’un kilòmetre amb un grup de 5 o 6, de seguida veig que vaig còmode i marxo en busca del Mill. Al cap d’ un parell de Km, el trobo, perquè s’havia equivocat en un tram, anem mitja hora junts, fins que a l’alçada de la Llacuna, em deixa tirat i marxa.

A partir d’aquí me decidit a regular i mantenir la segona posició. Quant quedaven uns 15km i ja veia que tenia a la “saca” la segona copa de la temporada, noto que perdo ràpidament pressió de la roda del darrere i efectivament “he tallat el pneumàtic”. A partir d’aquí i després de perdre entre 10-15 min per reparar (sóc un crack reparant,jeje) ja m’havien passat entre 10 i 15 corredors, decideixo agafar la carretera i arribar fora de cursa fins a St.Pere Sacarrera.

Només havien arribat el Marcelo i el Verdaguer, no sé quin temps ni posició han fet, suposo que entre els 25 primers. I el Matu i “The brothers Trujillo”, segur que la cursa se’ls hi ha fet bastant dura, perquè realment el recorregut era bastant exigent.

La setmana que bé debutem a Copa Catalana, així doncs a descansar i a mentalitzar-se per patir, corredoreeeesssss!!!!!

1 comentari:

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.