dijous, 23 d’abril del 2009

COPA CATALANA FLIX 18 I 19 D'ABRIL

3a prova de la Copa Catalana i segona en format doble, dissabte es feia la contrarellotge i diumenge la cursa de rally. Un recorregut pràcticament tot per sender, amb molt poc desnivell que el feien molt i molt ràpid.

Dissabte ens trobàvem allà els Verdaguer, el Pallarès i l'Eva, l'Enric i la Marta i la família Vallès, a la tarda els més atrevits participaven a la CRI en un circuit de 5,3km en el que no es treuria el plat en tot el recorregut. El més ràpid va ser David Lozano amb un temps de 12'00", i els nostres, David Pallarès amb un temps de 13'59" es posava 67è de la general i 14è Màster 30, i el David Verdaguer amb un temps de 14'52" seria 110è general i 15è Veterà 40.

I diumenge a les 10 es donava el tret de sortida a la primera cursa del dia, en el que les fèmines, màster 30 i júniors farien 4 voltes a un circuit de 9,2km amb un desnivell per volta de 185m, per fer-vos una idea de lo ràpid que es podia anar, els cadets i veterans farien 3 voltes al circuit i finalment les fèmines júnior i cadet en farien 2. En aquesta sortida hi havia uns 195bikers repartits en les diferents categories. Pel que fa als corredors de l'Òdena David Pallarès seria 20è Màster 30, amb molt males sensacions després de la seva primera CRI de dissabte, Jordi Vallès 8è en cadets, després de patir una caiguda al inici de la cursa, havent de remontar al llarg de les 3 voltes, David Verdaguer entraria en 22a posició en Veterans 40 i la Penèlope arribaria en 2a posició en fèmines cadet, tenint així un Òdena al podi.

A les 12 la sortida amb èlits, sub23 i sub21 que farien 5 voltes al circuit, en el que només hi havia un biker de l'Òdena, l'Enric Forn que entaria 41è de la general i 31è èlit, comentant també les males sensacions al llarg de la cursa, per un refredat que arrossega de fa dies.

Pel que fa a la general del campionat destacar les posicions dels cadets, en que el Jordi es posa en 3a posició general i la Penélope 2a.

Fotos