divendres, 22 de maig del 2009

3A ETAPA DE LA VOLTA: ROSES - LA POBLA DE LILLET

Aquí uns enxufats vam anar a veure la Volta en un dels cotxes de convidats.... conduits pel senyor de la mega panxa, l'Antonio, amb una conducció, segons ell molt segura, però que ens va fer resar algun que altre pare nostre.
Vam poder veure l'escapada en directe, i anar veient els quatre culs, d'aquests corredors al llarg de tota la ruta.
Bonnet (Bouygues), Auge (Cofidis), Coppel (Française) i Ruiz (Andalucía)
Llàstima que al penúltim port, els escapats eren absorbits pel pilot i llavors pels cotxes només hi ha dues possibilitats, o quedar-se darrera del tot o bé accelerar a tope fins a meta, i la nostra va ser la segona opció, veient una baixada on ja es preveia que alguna cosa o altre passaria.

Arribem a meta, ens tiren sota l'arc i a veure l'esprint final, que s'enduia Valverde, i a mida que anaven arribant, més d'un sangrant que suposem que no va agafar prou bé alguna de les curbes. Una foto amb en Josep Jufré,que encara no tenim clar si es va barallar amb algun gat de la zona...

Veure com pujava el Valverde vint i set mil vegades a recollir tots els premis, guanyador d'etapa i mantenint el maillot de lider de la general, que si foto oficial, que si l'alcalde, que si ara amb les pubilles.....
També vam veure pujant el guanyador dels sprints, i en Xavier Tondo com a lider de muntanya.

Va ser genial, ara a esperar a l'any que vé a veure si tornem a tenir sort!!!

Fotos

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Eii , Marta només et falta un paraigues, a la foto que estas amb el Jufre, rollo mundial de motos!jeje

Marta ha dit...

Tan contenta que estava jo per fer-me una foto amb en Jufre i el pobre estava allà fet caldo després del pinyo amb una cara de "vaya amb la pesada aquesta ara amb la foto". Ja enviaré curriculum per fer de paraiguera a La Volta 2010!