dimarts, 26 de maig del 2009

WORLD CUP MADRID

Diumenge a les 5 del matí el Pallarés, l'Eva, l'Enric i la Marta ens desplaçàvem cap a Madrid per veure la Copa del Món de BTT. Just a les 10 aparcàvem a la casa de Campo, amb tan bona sort que just allà veiem al Fumic!!!! ni fet expressament, així que corrents a tirar la 1a foto del dia.
Ara ja cap al circuit a veure les fèmines que ja havien començat, una carrera brutal, en la que la Marga va estar lluitant amb Premont i Byberg al llarg de les 4 voltes. Elles es trobaven un circuit enfangadet, el qual van anar netejant pels èlit. I entre totes les màquines la Santanyes, l'Anna Villar i la Mascarreres.

I alguna que altra cara coneguda de passar-se algun dia per la Copa Catalana. Al final la Marga entrava a meta en 1a posició amb un esclat de crits i una emoció que feia posar la pell de gallina.

1a Marga Fullana
32a Anna Villar ; 40a Cristina Mascarreras; 52a Sandra Santanyes

A les 12:30 sortida d'èlits. Mare meva com van sortir!!!! A la 2a volta ja s'escapaven l'Absalon i el Ralph Naef, i darrera s'anaven fent grupetes, entre ells un munt dels habituals de la Copa Catalana. El que més clar feia l'alt nivell que hi ha, era tenir la sensació de que personatges com el Diaz de la Peña (2on a Vall de Lord) anava lent... Evidentment efecte òptic!!!
A l'última volta l'Absalon ja arribava sol amb més d'un minut sobre Naef.

8è Lejarreta; 13è Hermida; 15è Mantecon; 17è Coloma; 21è Alvarez; 27è Ruzafa; 69è Diaz de la Peña; 70è Gasco; 76è Trujillo; 82è Cia; 97è Perarnau

Classificacions

I després unes voltes pel paddock veient totes les novetats de cara al 2010, els XX, bloquejador de la suspensió hidràulic, 10 pinyons!!!! això sí, tot ben tapadet amb adhesius i coses varies... i les bicis amb la meitat dels cargols, sense arandeles, treuen tot per tal de treure pes.... totes les bicis per sota dels 9kg. Per material que no sigui!!!!

I la resta de fotos del dia

2 comentaris:

Marta ha dit...

Jo em quedo amb la Ridley Ignite!!! m'encanta!

Anònim ha dit...

Jo amb la cannondale del Paulissen!! JeJe!! Vaja cap d 7mana + wpo!! Aunq dsd dissabte q porto d descans...stic bastant cansat. Dmá començaré a agafar la bici.
...davidpallarés...