dilluns, 18 de maig del 2009

VOLTA AL CADÍ-MOIXERO

Aquest cap de setmana els "carreteros" del club ens hem desplaçat fins la Seu d'Urgell, per disputar una de les proves més dures del calendari català. Un recorregut que transcorre per les carreteres del Parc Natural del Cadí, amb un total de 175km i un desnivell acumulat de 3200m

Els membres del club, Jordi Serravinyals, Sergi Pujabet i Bernat Cañellas, hem pres la sortida juntament amb uns altres 300 participants, per dirigir-nos cap al primer port, el Alt de la Creueta, a casi 2000m d'alçada. Els primers quilòmetres, el ritme ha estat molt tranquil, però només arribar al inici del port, un fort ritme marcat pels corredors d'Andorra i la Seu, han seleccionat el grup, quedant al voltant de 15 corredors al coronar. Desens molt ràpid, petit tram de transició i a partir d'aquí havíem de pujar el Coll de Josa, on un ritme constant el grup ha perdut unes quantes unitats, jo per la meva part em mantenia a l'expectativa, esperant l'atac definitiu que arribaria al següent port, al Coll de Banyeras. Iniciem el últim port el ritme és molt alt, jo aguanto però molt just, fins que a falta de tres quilòmetres, arriba l'atac del favorit, un tal Martí Gispert, al qual només pot respondre el Marcel Zamora (per als que no el coneixeu entreu a www.marcelzamora.com, i veure qui és aquest tio, nomès dir que ha guanyat en els últims anys diverses IRONMAN!!!) Així doncs els dos, ens treuen al voltant d'un minut a dalt al coronar, mentrestant per darrera només quedem 4 corredors que ens hauríem de jugar la tercera plaça. Fins l'arribada en Marcel deixa "tirat" al Gispert i arriba en solitari amb un avantatge de dos minuts respecte el "biker", nosaltres arriben uns 50 segons després.

L'sprint no el comento perquè simplement no hi podia haver sprint perquè havíem d'entra a un poliesportiu, ple de tanques metàl·liques on el més fàcil era caure, així doncs tercer va fer un d'Andorra, quart un de la Seu d'Urgell i jo cinquè (els vaig deixar perquè corrien a casa, jeje). Vaig arribar amb un temps de 5:28:50, 5è general i tercer de categoria, en Jordi Serravinyals el 43 de la general (6:06:06) i en Sergi Pujabet el 104 de la general (6:43:13).

Vam acabar molt satisfets per als resultats, ja que el recorregut era molt dur i exigent. La setmana pròxima anem a "Terres de 'l'Aigua", on segur que millorarem el resultat d'ahir.