dimecres, 16 de novembre del 2011

ANBASO RAJADELL 2011


Ens trobem a les 7.15 hores al Canaletes el Artur, tots els pros, les fèmines i jo, tots disposats a passar un bon dia fen la ultima anbaso a Rajadell. Marxem tots junts cap a Rajadell, en arribar anem a firmar al control,  ens trobem al jero que també ha vingut, però …. Li ha passat que s’ha deixar les bambes de anar en la bici! Provarà de fer l’anbaso avera com li va sense  les bambes…. preparem les bici i cap a zona de sortida! A les 9 puff!! Sortida! Sortim tots esvarats intentant passar els màxim de gent possible perquè no es facin un tap a les trialeres i corriols!

Vaig  fent el circuit al meu ritme ideal, anar competint amb els altres corredors que corren, ens les pujades hi ha gent més forta, en baixades i corriols gent més “ paquet ” aquí es on jo puc  passar a corredors  igual que  en les baixades … tot va perfecte… no trobo  ningun  membre    d’ E.C.O.  avariat per el camí…  així fins els final de la anbaso!

Esmorzem tots junts esperant  l’ entrega de premis ja que hi ha membres d E.C.O. que en tenen....  tots esperem pujar al podi com a 3er classificat  en la categoria de clubs!  Gran dia per  E.C.Òdena!