dijous, 29 de desembre del 2011

RUTA DE NADAL

Avui hem quedat només 2 components de l'equip ; en Comaposada i el Tapi. L'hora de sortida tampoc ha estat l'habitual; a les 10'00; tenin en compte que tothom té celebracions nadalenques; compromissos familiars o bé, de fiestuquis. Emprenem la marxa amb el sol ja una mica pujat, i deixant de banda els freds de primera hora; el dia promet meravellós; ni boira, ni núvols,  ni aire.  

Decidim fer ruta a Castellfollit; passant per Can Prat i Can Brunet; per uns camins que no són els habituals  i que gaire bé ja no en recordem del seu traçat. Ja quasi en arribar a peu dels molins, ens trobem a un membre del ECO; en Joan Badia; on la fem petar uns pocs minuts.Veient que la ruta triada sens fa més llarga del previst, decidim no arribar a Castellfollit i en JM es posa al front per un seguit de camins i corriols que ja no em venen ni a la memòria del temps que feia que no hi passava. Molt divertit però amb prudència; el terra està super endurit pel fred i amb zones de glaç a les obagues.
Just arribar a la plaça, el campanar ens marca les 12'00; hora prevista d'arribada; avui el més important es la quitxalla ; no podem fer tard .
Hem començat tard i hem plegat d'hora . 25 km. i 650 de desnivell . Per anar cremant tot allò que ens cruspim . 
BON NADAL PER TOTHOM .