dimarts, 17 de gener del 2012

DIUMENGE 15 GENER: CASTELLOLÍ

A les 8'30 ens trovem el Comaposada , Xaus , Tapi , Kike i Artur .
Avui ens toca pujar fins la Guardia ; on prenem la ruta a ritme moderat i sense incidències excepte el costipat del JM. , que te de fer alguna parada tècnica . Un cop dalt , i , tenint en compte que no ens agrada els preus dels restaurants de la vora , decidim arribar-nos a Castellolí ; on el Jaume proposa una ruta alternativa a l'habitual . A mitja baixada hi han dubtes per escollir el camí correcte , així que decidim guiar-nos per orientació ; i dona bon resultat . 
Degudament ben esmorzats , aquesta vegada posem rumb al Puig Aguilera tot per pistes i camins en bon estat . Un cop dalt decidim que això s'ha d'enredar una mica , així que el Kike ; coneixedor de la zona , ens porta fins Òdena per un seguit de corriols ; la majoria utilitzats per l'Anbaso ; que fa que li dongui el toc de gràcia al dia . 
Ens despedim del JM. que ja es a casa i agafem un petit corriol ; tot convertint-se en trialera ; la millor del dia ; on ens trobem a la Susanna ; que tota sorpresa ens diu " si per aquí no es baixa !!!!!! " ; dons sí , es baixa  ( je je ) .
Un bon dia , amb 40 km. i bon ambient .