dimecres, 19 de setembre del 2012

DIUMENGE 16 SETEMBRE: CASTELLOLÍ

Vam quedar a l'esglesia d'Odena a les 8, jo i el meu pare vam arribar i no hi havia ningu, al cap d'una esto va apareixer el Kiko i decidirem de esperar una estona més abeure si es presentava algú. Al final només vam sortir el Kiko, el meu pare i jo. 
Ens vam dirigir cap a Can masià vam trabesar el pont i ens dirigirem direcció Sant. Pau de la Guardia. Seguidament ens vam dirigir capa Montserrat Park i un tros de carretera fins agafar un cami a l'esquerra dirigint-nos a la Font de Ferro. Un cop adalt baixem una trialera i empalmem amb els ultims 5 km de la copa catalana de Castellolí. Un cop a Castellolí, els tres anem a veure la sortida, i poc a poc van venin mes ECO's, el Mallen, el tort, el Raúl, la Marta,...
Un cop tots reunits esperem a la botzina de sortida per fer les fotos. Quan ja han sortit tots els participants de la Copa, nosaltres tres ens dirigim al bar del carrer del derrera per esmorzar. Un cop hem acabat d'esmorzar anem cap el circuit de la cursa paer animar a tots el corredors. Com que ja estabem cansats d'esperar a que sortisin els elit ens dirigim cap el castell de Castellolí, un cop adalt el Kiko ens avisa de que els elit ja avien sortit i ja pujaven el primer corriol. Una estona despres ens dirigim cap els mollons i arribem al darrere del camp de tir, fem un tram de carretera pel i trabesem tot el poligon de les Gaverreres i com que encara no es la 13:00, el Kiko desideix de fer una cervesa al centre civic d'Odena. Un total de 43 km una sortida bastant completa, ens veiem la setmana que ve a l'anbaso de Sant Fruitos del Bages. 
Felicitats per tots els ECO's que agin participat a la Copa Catalana.