dilluns, 11 de febrer del 2013

DIUMENGE 10 FEBRER: COPONS

Aquest diumenge ens hem trobat deu “bikers” a Montbui: Artur, Kiko, Josep Mª, Jorge, Alex, Jero, Ramón, Sergio, Jaume i jo mateix, l’Iván.  Després d’haver  fet  el cabra i alguna pujadeta, hem sortit direcció Jorba pel sender darrere del Infinit. Un cop a Jorba, sota el pont del ganxo, prenem direcció Copons passant pel corriol que porta a Can Saúl. Com era molt d’hora, abans d’esmorzar  parem a fer un cop d’ull a un salt d’aigua on hem fet algunes fotos i uns riures. 

Després de gaudir de les vistes que ens oferia el paisatge, hem fet la paradeta per esmorzar i agafar forces. Un cop finalitzat l’esmorzar hem tingut un “lapsus”: en lloc d’anar direcció a Sant Pere de Ardesa anàvem cap a Sant Pere de Copons. Per sort, hi havia un mapa a la bora de la carretera que ens ha permès retrobar el bon camí.  Ja en camí direcció a Pla de Rubió, ens hem trobat amb una pujada espectacular tant pel desnivell com per la seva llargada. En aquest punt, un cop fet aquest esforç, ens trobem amb un nou obstacle: dues tanques que tallaven un camí molt pedregós (que el Jero coneixia feia temps). I per depassar aquest imprevist, ens ha tocat baixar-nos de la bici i fer peripècies per passar la bici i nosaltres
.
Desprès d’algunes caigudetes tontes, hem sortit a la carretera de Rubió i hem baixat fins a la bassa de sobre de Jorba. Un cop a Jorba, com la gent feia tard per arribar al dinar del diumenge, hem decidit agafar carretera i amb el turbo cap a casa. Amb tot això, hem fet una bona sortida de 40 km amb un dia esplèndid. 

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Buena cronica Ivan!!!
Jorge

Anònim ha dit...

Muy buena crónica Ivan! Te felicito!

Raúl