dilluns, 19 de maig del 2014

DIUMENGE 18 MAIG: TOUS

A les 8'30 quedem l'Ivan i jo , Ramon , en la maquina de tren de l'Estacio Vella .
     Començem baixant fins el Rec , travessem el Riu Anoia i arrivem a Montbui poble passant per la font Nova ; molt plena de vegetacio i una mica abandonada.
     Des de Montbui poble fins la Portella , es un passeig ; avui estem de xarrera i fem aquest tros sense adonar-nos . Ja es hora de concentrar-nos ; travessem carretera per buscar el corriol que ens porta fins la Fou ; com sempre , força entretingut ; tot i que el terreny ja comença a ser massa sec i aixo no ajuda a l'hora de frenar . Parem un instant i veiem que no cau gens d'aigua, pero encara hi queda un grant toll de les ultimes plujes . Seguim fins a Tous on parem a esmorzar a les 10'15 . Ja hi han dos grups en btt , pero no es cap impediment per una bona atencio.
     Al cap d'un hora sortim i no dubtem en baixar la primera trialera fins una zona de trial indor . Seguim cami fins a la part mitja del Pla del Magre ; arrivem a Jorba , agafem un tros del carril bici fins el primer pont que travessa l'autovia en busca d'un baixador que em vist des del Pla del Magre . Aquesta vegada estem de sort i el trovem a la primera , tot i que algun pages ha possat un munt de branques per impedir el seu acces . En btt no te cap impediment , aixi que ens estrenem en aquest nou baixador supe llarc ; altre vegada amb els problemes de la sequera que fa que l'aderencia del pneumatic posterior al frenar no sigui l'adecuat . Fent uns metres mes i parem a beure aigua a la font de La Sala ; fresca i bona . Agafem tros d'asfalt que ens porta a Sesoliveres , on a l'altre banda hi comença corriol fins a la planta de reciclatge ( FCC ) alla agafem corriol fins al Colacao o tornem a fer de les nostres ; divertit. Travesem el pont nou de Fatima on l'Ivan ja hi te casa seva.      Em fet una mica de tot ; molta polivalencia i uns 27 km. mesurats a ull . Xao .