diumenge, 28 de juny del 2009

ANBASO KIDS FALS

Aquest diumenge 28 de juny, s'ha celebrat a la població de Fals la primera prova d'aquesta temporada de l'Anbaso Kids. Ha estat la primera vegada que l'Amaru i en Jan han participat en una competició i tot i que no era cursa, ningú anava a passejar!!

Hem arribat amb el temps just i no ens ha donat temps de fer una volta pel circuit, per tant hem anant descobrint-lo durant la 1ª volta de la cursa. A la categoria corresponent als anys 1999-2000 tocava fer 2 voltes al circuit de 3km de longitud i la primera part era súper-dura, amb una forta pujada només començar i entre trialeres amb molta pedra solta i troncs al mig del camí. L'Amaru durant la 1ª volta s'ha situat entre els tres primers i en algun petit tram fins i tot al capdavant, però la manca d'experiència li ha passat factura i a la segona anava quart fins que en un moment donat ha equivocat la relació i se li ha sortit la cadena, la qual cosa li ha obligat a aturar-se i torna-la a col·locar, essent avançat per un altre corredor i acabant la carrera en 5ª posició.

A l'última prova li tocava el torn a en Jan, era la prova pels més petits, en un principi no estava decidit a participar i ni tant sols portava la seva bici, però a la que s'ha adonat que desprès de la cursa hi hauria refrigeri i patates, ha decidit baixar el seient de la bici dels seu germà i prendre sortida amb la resta de canalla.

El recorregut era bastant més curtet, aquesta vegada tocaven 3 voltes per una zona de bosc, amb alguna baixadeta que per ells se'ls hi feia una mica complicat, la majoria anaven donant saltets al damunt del seient com ninots de drap. La sortida ha estat bona fins que ha tocat amb un altre company i tots dos han anat pel terra sense conseqüències, però ha perdut el temps suficient per a que la resta li agafessin la distància necessària per no poder contactar, acabant la prova en 7ª posició.

La valoració al final ha estat molt positiva, s'han divertit força, han menjat i begut el que han volgut i estan disposats a repetir el proper 19 de juliol a Rajadell.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Ya veo que en cuatro dias le pasarán la mano por la cara a su tío, vaya 2 maquinas.

Raul

Enric ha dit...

El relleu generacional està aquí. Ànim canalla i a pedalar fort!