dijous, 17 de setembre del 2009

ANBASO ST. VICENÇ 09

Com ja es habitual aquest any ens reunim la plantilla de l’ECO a Òdena a les 7:15h del matí per anar a Sant Viçens de Castellet a disputar la 7ena prova de la Copa Anbaso.


A l’arribar a St.Vicenç, lo típic, fer inscripcions, ens posem els súper trajes de l’Òdena i a escalfar cames.


Ja escalfant pels carrers de St.Viçens comencem a veure bastant pro, i es que la setmana següent hi ha copa catalana a Àger i s’ha d’agafar ritmillo de cursa.


A la línia de sortida els ECOboys, l’Enric Forn, Bernat Cañellas, Raül Rubio, David Verdaguer, Marcelo Reymundi , Jose Mallen i jo el David Pallarès amb moltes ganes d’afrontar els 38km amb mes de mil metres de desnivell, ple de senders, trialeres, dures pujades i ja cap els últims quilòmetres posàvem el plat per afrontar l’ última part de pista, amb un terreny molt sec i amb molt de pols, i amb tot això, sumat la fatiga que portem de tot l’any.


Pel que fa la meva carrera (David Pallarès) crec que vaig complir els objectius principals que era com a mínim poder mantenir la 3era plaça de la general en M-30, i amb la moral mes alta que mai desprès de guanyar a Òdena, ja que hi ha molta competència i no ho posen gens fàcil, i si les forces acompanyen en poder sumar punts per distanciar al 4art classificat i assegurar-me un podi en una general, ja que estic abonat a les medalles de xocolata en les generals de M-30. En definitiva el 12º general i el 3er M-30.


Per part de la resta de l’equip, l’Enric desprès d’una sortida fortíssima va aconseguir classificar-se en 15º general i el 7é Elit, el Raül entrava en la posició 32º i el 11é Elit, el Marcelo entrava el 38º general i el 14é Elit i el Jose Mallen el 65º general i el 27é M-30. Pel que fa el Bernat i el Verdaguer van patir averia, canvi trencat i problemes amb la roda respectivament.


La fèmina del club, la Marta, aquesta vegada es va trobar a faltar sobre la bici. Però va pujar al jeep junt amb la Penélope i l’Eva per fer-nos d’assistència i animar-nos durant tota la cursa, molts ànims Marta.


Pel que fa en la categoria d’equips, aquest cop ens conformàvem amb la quarta plaça, mantenint la segona posició en la general, superats nomes pel fort equip Manresà, el Pocara.


La cursa la va guanyar l’ Israel Núñez (Massi) seguit del líder de l’Anbaso Guillem Muñoz (Pocara Joiers) i amb una tercera plaça molt merescuda pel Xavi Bosch (BigMat Juanito).


A falta de 2 proves les classificacions generals comencen a estar cada vegada mes definides, encara que, com jo penso, fins la última prova a Rajadell no et pots confiar.


Saluts a tots els bikers i....pròxima estació a Àger, Copa Catalana...

FOTOS

FOTOS BICICAT

1 comentari:

Anònim ha dit...

Buena crónica David!! por mi parte las ganas no me acompañaban esta vez, pero al ver que la salida no me fué tan mal como otras veces, las ganas empezaron a surgir. Me movia entre el 20 y el 25 toda la primera parte de carrera, pero una terrible sobrecarga muscular en la zona lumbar, me fué mermando poco a poco y en vez de poder remontar alguna posición y acabar entre los 20 primeros, poco a poco me caian las posiciones y solo la fuerza de voluntad me ayudó a acabar.
Espero que las 2 que quedan pueda acabar al menos, entero!!

Raul