dimarts, 15 de setembre del 2009

SORTIDA CLUB: 13 SETEMBRE - CARME

Una vegada mes ens trobem a la plaça únicament el Sergio Lozano , Andres Aguilera i Jaume Xaus per anar, segons fulla penjada al blog del club, a la Llacuna. Vist que ningú dels presents coneixia la ruta a la Llacuna decidim anar a Carme passant pels dipòsits de Vilanova i Collbas.
Sortim a les 8:10 passant pel Aeròdrom, Vilanova del Camí , els dipòsits i al cap de 45 minuts ja estem a Collbas on parem per fer una foto.
Arribem a les 9:15 al Racó de Carme, encara tancat però al veure’ns a la porta ens obren i esmorzem per recuperar forces.
Per tornar decidim pujar de nou a Collbas baixar fins la Pobla on sorgeix el gran dubte, tornem pel drapaire de la Pobla i depuradora de Vilanova o travessem cap a Castellolí pujant per la font del Ferro.
Com era d’hora i no érem massa conscients de el que ens esperava decidim pujar cap la font del Ferro. Mare meva quina ascensió mes llarga, 6 km de continua ascensió amb fortes pendents fins arribar a d’alt de tot. L’Andres s’ho va agafar amb calma no sigues que li dones un altre baixada de sucre com el dia de La Guardia i el Sergio i el Jaume mano a mano van anar a bon ritme suant la gota gorda i amb el pulsòmetre del Jaume donant pel sac amb el seus avisos.
A partir d’aquí tot fàcil, baixar fins Castellolí, passar pel parc motor i entrar a Òdena per Can Macià.

Distancia total 50,71 Km
Temps en ruta 3h 44m
Temperatura 25º
Desnivell acumulat +1.281,0 / -1.359,7
Consum calories aproximat 1066 Kcal
Velocitat mitja 13,5 Km/h
Temps per Km 4 m 26s