dilluns, 13 de juny del 2011

DIUMENGE 12 JUNY: CASTELLOLÍ

Ens trobem a les 8 del matí a la plaça de l'església d'Òdena en Jaume Tort, Jaume Xaus, Artur, Kiko i Josep Mª per fer la sortida d'aquest diumenge. Després de parlar una estona decidim seguir el corriol de la Telefònica fins a Maians per arribar al peu de La Guàrdia. Un cop allà com que encara teníem temps decidim baixar fins a Montserrat Parc i seguint pel camí de "la font del ferro", el corriol del castell i fins a Castellolí per esmorzar.

Després decidim seguir pujant fins a "Can Tardà" i baixar pel "Clot de St. Feliu" i arribar a "Can Macià". Només comencem la pujada ens trobem amb un bomber que ens avisa que hi ha el camí tallat. Un accident amb un camió dels bombers, grua també encallada.... tot un espectacle que no ens volem perdre. Fem la foto del camió i continuem el camí previst.
 
Com que encara teníem una estoneta en Xaus proposa pujar cap a la hípica en direcció a St. Bernabé. Quan tot just pujàvem en Kiko punxa la roda del davant i ens aturem a reparar. Reparació tradicional: desmuntar, rascar, encolar i reparar la punxada. Uns kilòmetres més amunt torna a punxar per culpa de la coberta trencada. Així que tornem a ritme d'anar a peu fins a arribar a Òdena pels volts de la una del migdia. Una bona ruta d'uns 38km i uns 1.000m de desnivell acumulat.

Track de la sortida: http://ca.wikiloc.com/wikiloc/view.do?id=1768583