dimarts, 14 de juny del 2011

DIUMENGE 12 JUNY: SALOU _ GRUPETA DEL CAMPING

7'30 del mati ; i aquets companys de platja ja tenen ganes de donar guerra . Estem a l'entrada d'un camping de Salou ; l'Urrutia  (pare i fill ) , en Ramon i el Toni Aguera , que bé de Torrenbarra ; del club ; a part , cuatre membres més .
Començem a pedalar direcció Montroig , on , ens espera una grupeta de cinc membres més ; alguns ja coneguts  ( dels de Lleida ) ( sortides de Vallfogona i Valls ) . Tornem a rependre la marxa ; la majoria amb BTT i uns pocs amb carretera ; els cuals desdoblaran la ruta per carretera , tot quedant per esmorzar .
La pujada al castell d'Escornalbou , tot per pista ; molt dura , 650 mts . d'una tacada , amb rampes del 18% ( quin patiment ) els més agoserats , triunfen , i els més dèbils , utilitzem la modalitat de duatló , tot esbufagant . Reagrupació ; " hau somi nanos " que ara bé baixada ; descens bonic quasi tot per camí encimentat i amb passos d'aigua ; que aprofitem per fer volar les nostres màquines ; però , compte , els giravols son tam pronunciats com el seu desnivell ( precaució ) .
Parem al poble de l'Argentera ( 340 mts. ) a esmorzar , on s'afeigeixen els de carretera , que també s'han ajuntat amb daltres amics ; total , uns 15 per esmorzar .
Ja totom a punt i amb les piles carregades , ens separem dels de carretera i uns quants btt'ros que ja en tenen prou . Ni més ni menys que pujar el coll de la Teixeta ( 530 mts. ) . Aquesta canalla són incansables . totom al seu ritme i , reagrupament a dalt ; uns quants amb la llengua fora . Ja es fa tart i es deicideix baixar per carretera a tomba oberta fins a Dosaigües i els seus revols sinuossos al costat del panta de Riudecanyes que , està a petar d'aigua .
Ara ja , nomès ens queden 15 km. , on mica en mica , van desapareixent companys a cada cruilla i quedant nomès 6 , pasan per Cambrils i de retorn a Salou .
El desnivell ha estat d'uns 1.100 ; que está bé , però de km. ,una pasada , ni més ni menys que 70 . " casi na "