divendres, 5 d’octubre del 2012

LA SELÉNIKA 2012

El diumenge vaig participar a la Selènika 2012, reprenc les cròniques que tenia una mica oblidades després de les lesions del estiu.
Suposo que molts de vosaltres ja la coneixereu, però aquí teniu les dades:
94 km.
2.456 m. desnivell positiu acumulat.
42 km. pujant, 13 km. de plà, 40 km. de baixada.
1.380 inscrits.
Surt de Navarcles i transcorre per St. Fruitós, Talamanca, Mura, Granera, St. Lloreç Savall, Gallifa, Castellterçol, Castellcir, Monistrol de Calders i torna a Navarcles.
El pas pel Moncau ofereix paisatges preciosos, que com sempre sols disfrutes en un flash girant una mica el cap.
Pensàvem que seria molt dura pel fang, però al no ploure en tota la nit el terreny encara estava practicable. El problema es que estava tou i la bici no radava bé amb lo qual es feia interminable.
Després de la pujada de 18 km. des de Sant Llorenç Savall fins al Coll de les Pedres,  vaig tenir algunes rampes, afluixant una mica. La pujada vàren carregar ja molt les cames i ens quedava encara molta tralla per devant. En algún tram més humit la cadena es bloquejava però ho vaig poder solventar. Organització, ruta, marques, avituallaments, tot molt bé.
Vaig fer el recorregut en 6h. 22m. acabant el 346 de la general. Guanyadors 1) Israel Nuñez  2) Roger Argelaguer 3) Carles Valls 4) Ramón Carreras, ho van fer entre 4,15 i 4,30 h.!!

Fins aviat i records,