dilluns, 18 de març del 2013

CCI BANYOLES ( 10 MARÇ)


Desprès d’un llarg hivern de pretemporada i hores de bici passant fred, ja arriben les curses marcades al calendari, on sempre es una incògnita el nivell de cadascun a l’hora de posar-se un dorsal a la btt…
Però per fi arriba la gran cita inaugural de la temporada de Btt, i aquesta no es un altre que la Copa Catalana Internacional a Banyoles, data marcadíssima al calendari de qualsevol Ral.limen.
Desprès de varis anys amb un inici de temporada bastant fluix, vaig decidir fer un canvi de 360º a la preparació hivernal, en la que simplement  s’han reduït les hores i pujar d’intensitat…

Sortim de casa Meritxell i un servidor (Pallarès) i ens trobem tota  la grupeta dels Eco’s a CanAlettes, amb moltíssimes ganes de començar la temporada i sobretot de disfrutar de la bici, llestos per dirigir-nos cap a Banyoles.
Arribem  a la mega House que ens van preparar la Family Verdaguer  tots els Eco’s, amb uns convidats d’honor com Mar Franco i l’Isra Nuñez, i el Fasol Marc Grau, tot un Crack.
Preparem bicis i donem dos voltetes al circuit, al que de seguida vam veure que era quasi be idèntic al mític circuit de cada any, fem un par d’apretadetes i crec que les cames estan bastant recuperades de la Marató de l’Anbaso, al que ens va deixar Ko.
Neteja de bikes, engrase, dorsals, preparacions tunning i algun que altre canvi d’última hora…alguns vídeos motivadors l’ultima hora per part d’en Vidaletti i un  bon sopar d’arròs integral i pollastre (sense clembuterol ) i a descansar per demà.
Diumenge 10 de Març, ara si es el dia!! Bon esmorçar tota la grupeta i cap el circuit, on ens esperaran els Cannandoleros  Jaju i McMalleman…comencen els nervis abans de la cursa i ens preparem per escalfar…mitja volteta al circuit per comprovar el terreny, que per cert estava perfecte de les darreres pluges, i desprès a rodar per la carretera amb uns quants apretones per posar el cos al seu lloc…
A menys de 8min de la sortida ens dirigim en Planas, Forn i un servidor a les parrilles de top10 de l’any passat, just ja ens criden i a línia de sortida.
11:40h…queden 5minuts per la sortida! Gestos de nervis i amb ganes de trobar bones sensacions!
Bocina Nautica i a gaasss!!!!!!!!!!!!  Es surt a tope no, lo següent, i vaig veient que aquest any la xispa esta una mica millor i puc aguantar a la grupeta davantera, em fico a roda del Forn i faig tota una primera volta amb la seva companyia, al poc ens passa en Jaju amb un ritme espectacular, de fet ens ha de pagar les enganxines dels cuadros a l’Enric i a mi!
A la zona tècnica es trobaven  Marta Viladoms com animadora i photografa, en Rigol i la seva dona com avituallament  i els magnífics Tort i  Vidaletti  com ha suport tècnic.
Ja  al primer pas per meta paso sobre el 15 amb el Forn, en Planas dirigeix l’orquestra de la cursa junt amb els pros nacionals…jo noto que puc accelerar una mica el ritme, paso a l’Enric i mica en mica vaig passant a corredors, a poc  temps per enredera en Raúl i Mallen feien tot lo possible en agafar una bona posició, ja que sortien sense parrilla bastant enredera…
Sobre ja la 3era volta estic apunt d’entrar al Top10, al que aconsegueixo a l’ultima volta, amb vista directa a 3 corredors, un d’ells en Jaju, al que al final no vaig poder fer la caça que volia i em van mantindrer la distancia…
Parem cronos a l’arc d’arribada i 1:34h de cursa, amb 32km...al final en posició 10, satisfet de la cursa! Molt content del company Albert Planas per fer una gran carrera entrant el 3er i per la resta de companys d’equip al que a tots ens va sortir un bon inici de temporada!!
I per recuperar forces un bon dinar al costat del Llac de Banyoles!!
Ara ja, amb ganes de la segona a Llinars del Vallès el pròxim 21 d’Abril, al que celebren el 20é aniversari de la Copa del  Mon i ens prepararan una de bona la família Misser.