dimecres, 13 de març del 2013

DIUMENGE 10 MARÇ: ST PERE ARDESA

Aquest diumenge ens hem trobat a la plaça d’Òdena, dos bikers, el Josep Maria i jo, Iván.  Abans d’iniciar la sortida, ens vàrem dirigir a Can Roca per veure si ens trobàvem amb algun altre company, però no hi havia ningú, així que vàrem reprendre la marxa direcció “Les Cassetes de Mossons”.  Un cop allà, vam agafar la pista direcció l’Espelt. Des de l’Espelt, vàrem fer un parell de corriols, que els vam passar a peu en algun tram degut a que eren pujades amb molta inclinació i de molt difícil pas. 

Una vegada creuats els corriols, pugem perla pista que ens porta fins a l’Ermita de Sant Pere d’Ardesa, on ens vam fer les fotos de rigor, per deixar immortalitzada aquesta sortida. Una vegada realitzades les fotos, vam reprendre la marxa ja que començava a fer molt d’aire i no es podia gaudir de la “paradeta”. Amb la feina feta, agafem la bici direcció Òdena, ja que fèiem tard per ser d’hora a casa. 

Desprès de baixar la trialera de l’ermita i anant rodant per la pista que va per sota dels molins, ens trobarem uns excursionistes perduts, vam poder ajudar-los a trobar la resta  de la seva colla.   

Abans d’arribar a Òdena, decidim baixar pel Calvari ja que te dificultat, es entretingut i sembla que si no es fa alguna coseta així a cada sortida no arribes a casa amb la mateixa satisfacció.Vàrem posar un parell de peus a terra en dos trams però el baixarem molt ràpid i molt segurs.

Agafem direcció Òdena i sense perdre més temps, per la riera i per pujar pel cementiri ja que era el camí mes ràpid i així arribar d’hora a casa, amb un mati  esplèndid no molts kilòmetres... 33 o així però molt aprofitats. Fins a la pròxima!!