dimecres, 5 d’octubre del 2011

DIUMENGE 2 OCTUBRE: CARME


Ens  trobem a les 8:15 a Can tito tot un bon grup  format ; Rafa Urrutia ( pare)  Rafa Urrutia       ( fill)  David Rubio,  Tapi,  Josep Mª,  Xaus, Kiko, Jero, Aleix i Jaume Tort.  Ens dirigim cap a pujar els dipòsit de Vilanova del camí, en arribar a dalt agafem rumb cap a la ermita de coll Bas, en allà baixem fins Carme a esmorzar, era una mica d'hora però decidim en quedant-se.

Tot seguit havent recuperat forcés trenquem cap al camí que arriba fins al cementiri de Carme, trencat cap un altre camí que en porta fins a dalt de tot la cantera de Orpí. En que ens trobem  una mica fotuts per no saber anar,  no hi han camins , tan sols hi ha un corriol que puja cap amunt  la muntanya…. Decidim  anar-hi,  els primer torç cap problema  es fa es una mica tècnic però be, ara desprès  els terreny es dificultós fins arribar a trobar la pista.

En arribar a dalt de tot, trenquem cap a direcció la pobla, fem el camí que es converteix en un corriol amb bastanta pedra,  i ens porta a mitja pujada d’anar a la cantera de Orpí. Baixem fins al cementiri. En allà, els Rafas ens deixen, Rafa pare esta cansat i diu no vol continuar i torna cap a casa en carretera. Nosaltres agafem  Camí que ens porta cap a la torre de Claramunt,  fem  el circuit de la  cursa d’esquiador de la torre. En arribar a la torre parem els 8 restants que som per fer una Fanta, aquarius , coca cola o cervesa.

En acabar fem rumb cap el barri del xaró, passant pel corriol que ens porta la pobla i d allà per al lateral de la via del tren fins a Vilanova del camí, igualada i Òdena. Total 35 km aprox.